İnci Akü, Moskova Fuarı’nda Yerini Aldı

İnci Akü, Moskova Fuarı’nda Yerini Aldı

İnci Akü, 24-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Automechanika Moskova’da, dünyada ilk ve tek olan akü test ve analiz cihazının (Incineering Solutions Battery Tester) tanıtımını yaptı.

Rusya ve BDT ülkelerini kapsayan otomotiv ve otomotiv yan sanayi fuarı Automechanika Moskova’ya katılan 40 ülkeden bini aşkın firma temsilcisi, fuarda bu yıl da yerini alan İnci Akü’nün ürünlerini yakından tanıma fırsatı buldu. İnci Akü fuarda, yüksek doğruluk payı ile akünün durumu hakkında hızlı, güvenilir bilgiyi veren ‘Incineering Solutions (IS) Battery Tester’ akü test ve analiz cihazının tanıtımını gerçekleştirdi.

   Bu yıl 19’uncu kez gerçekleştirilen fuarla ilgili değerlendirmede bulunan İnci Akü Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım, “Automechanika Moskova Fuarı’na, her yıl olduğu gibi bu yıl da katılım göstererek starter ürün gruplarımızı ve dünyada ilk ve tek olan ‘Incineering Solutions (IS) Battery Tester’ akü test ve analiz cihazımızı tanıttık. 4 kıtada 80’i aşkın ülkeye ihracat yapan ve sektörün ihracat liderliği bayrağını yıllardır taşıyan bir firma olarak, İnci Akü’yü otomotiv yan sanayi sektörü için oldukça önemli bir pazar oluşturan Rusya ve çevre ülkelerindeki potansiyel ile buluşturmaktan memnuniyet duyuyoruz.’’ dedi.

 

Dünya’da Bir İlk: 3 Dakikada Akü Durum Analizi

   Yıldırım, yeni ürün ile ilgili şu açıklamaları yaptı: ‘‘Midtronics firması işbirliğiyle geliştirdiğimiz, multifonksiyonel özelliğe sahip Incineering Solutions (IS) Battery Tester, akünün doluluk ve sağlık durumu oranlarını hesaplayarak arızanın üretim kaynaklı olup olmadığını ayırt ediyor. 3 dakika gibi kısa bir sürede testi tamamlayan cihaz, yüksek güvenilirlikle sonucu ortaya koyuyor. Akü test ve analiz cihazımızda yapılan tüm işlemler hafıza kartına depolandığı için veri aktarımı yapılabiliyor. Ayrıca kolay taşınıyor ve elektriğe ihtiyaç duymuyor. İnci Akü olarak, Incineering Solutions (IS) Battery Tester ile müşterilerimize satış sonrası süreçte de en iyi hizmeti sunmayı vaat ediyoruz.’’ dedi.

   İletkenlik Testi, Dijital Multimetre, Hidrometre ve Deşarj Yükleme Testi fonksiyonlarıyla dünyada ilk ve tek olan ürün, garanti değişimlerinde arıza yaşanmadan erken teşhis özelliği sayesinde, beklenmedik akü arızalarını, dolayısıyla zaman kayıplarını ve yol yardım maliyetlerini minimize ediyor. Bu anlamda ürün ticari araç filolarına da önemli avantajlar sunuyor.

hakan-yildirim.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.