İnci Akü'den bakım gerektirmeyen ağır vasıta serisi

İnci Akü'den bakım gerektirmeyen ağır vasıta serisi

Sektörün ilk Ar-Ge Merkezini kuran İnci Akü, Formul A Heavy Duty serisini piyasaya sundu.

Antalya Bayi toplantısında lansmanı gerçekleştiren kapalı sistem ağır vasıta ürünleri ile İnci Akü bir ilke daha imza attı. Sektörün ilk Ar-Ge Merkezini kuran İnci Akü, Formul A Heavy Duty, tam bakımsız kapalı sistem ağır vasıta serisini üretti.
Tüm ürünlerini en zorlu koşullarda bile ekstra dayanıklılık ile uzun ömür sağlamak için özel olarak dizayn eden İnci Akü, ağır vasıtalar için tam kapalı, tam bakımsız, daha güçlü, daha emniyetli ve uzun ömürlü İnci Akü Formul A Heavy Duty serisini geliştirdiği ifade edildi. Formul A Heavy Duty serisi, yüksek performansı, sağladığı zaman tasarrufu ve daha az iş gücünün yanı sıra uzun ömrü ile maliyet avantajı sağlayacağı belirtildi. "Kullanıcıların artan ihtiyaçlarına uygun"
İnci Akü Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO' su Göksel Paker, “İnci Akü Ar&Ge mühendisleri ağır hizmet araç kullanıcılarının artan ihtiyaçlarına uygun yepyeni bir ağır vasıta serisi geliştirdi: Formul A Heavy Duty. Yeni tam kapalı, tam bakımsız sistem kapak ile Akü içerisinde buharlaşan su, buşonlarda ve ikinci kapakta yoğunlaşır. Özel tasarım buşonlar, suyun aküye güvenli bir şekilde dönmesini sağlar. Böylece minimum su kaybı olduğundan su ilavesine gerek kalmaz, ayrıca özel kapak tasarımı sayesinde sızıntı olmaz.” dedi. "Güvenliği en üst noktalara taşıdık"
Yeni çift kapak tasarım ile birlikte ağır vasıta akülerinde tam kapalı, tam bakımsız sistem dönemini başlattık böylece zamanla oluşabilecek toz, kir vb. ile tıkanma riskini ortadan kaldırdık diyen Paker, “Çift taraflı gaz akışıyla akü içerisinde oluşabilecek gazın güvenli bir şekilde aküden atılmasını sağlayarak güvenliği en üst noktalara taşıdık. Kutu-kapak tasarımını geliştirerek asit rezervini arttırdık, su kaybını minimuma indirdik. Gümüş alaşıma sahip, tam çerçeveli ızgaralar kullanılarak akü performansını arttırdık” dedi. www.tasimacilar.com 21.03.2012/11:15