İnci Holding 30. Yaşını şenlikle kutladı

İnci Holding 30. Yaşını şenlikle kutladı

İnci Grubu, Holding’in 30. kuruluş yılını ve grup şirketlerinin kuruluşlarını, tüm çalışanlarıyla birlikte İzmir Arena'da düzenlenen şenlikle kutladı.

Ege basını, protokolü ve İnci Ailesi’sinin de katıldığı şenlikte konuşan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim "Nesilden nesile el ele büyümeye devam edeceğiz" dedi. Şenlikte Candan Erçetin sahne aldı.


Temeli 1952 yılında girişimci Cevdet İnci tarafından atılan ve bugün otomotiv yan sanayi başta olmak üzere lojistikten, atık yönetimine kadar farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdüren; İnci Akü, HL Jantaş ve HL İnci ile İncitaş gibi kuruluşları bünyesinde barındıran İnci Holding 30. kuruluş yılını İzmir Arena'da düzenlenen şenlikle kutladı. İnci Holding ve tüm grup şirketleri yönetici ve çalışanları ile ailelerinin katıldığı şenlikte, Candan Erçetin şarkılarıyla İzmir Arena'yı coşturdu. Şenlikte, kurucu Cevdet İnci de şükranla anıldı. İnci Holding 30. Yıl Şenliği'nde, sunucu Aslan Arım'ın yaptığı hoşgeldiniz konuşmasının ardından İnci Holding Çocuk Korosu sahne aldı. İnci Grubu çalışanlarının 8-14 yaş arasındaki çocuklarından oluşan koro, seyircilerin beğenisini topladı. Koronun ardından seyircilerle buluşan İnci Holding Perküsyon Show, seyircilerden büyük alkış aldı. Şenlikte İnci Çevre Grubu'nun düzenlediği ve çalışan çocuklarına yönelik "Çevreye Saygı, Yaşama Saygı" konulu resim yarışmasının kazananlarına da ödülleri verildi.


“İnci Holding muhteşem şirketler oluşturdu”
Gecede sahneye davet edilen HL İnci Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim “Bugün İnci Holding’in 30.yılı ile birlikte tüm holding şirketlerinin kuruluşunu kutluyoruz dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü: “İnci Holding’in 30. yılı olması sebebi ile bu yıl ayrı kutlamalar yerine 5 bin kişilik ailemizle bu muhteşem tabloyu oluşturmayı yeğledik. Kutluyoruz, gurur duyuyoruz çünkü hep beraber her biri ayrı bir başarı öyküsü olan muhteşem şirketler yarattık. Oluşturduğumuz şirketler öylesine güçlü şirketler ki sonsuza dek var olmak için yapılandırdık, daha nice yıllar çocuklarımızın ve onların çocuklarının da birlikte bu gururu yaşayacağına eminim. Gelecek bizim, bugün burada bu muhtesem birliktelikle yalnız geçmişimizdeki başarılarımızı kutlamakla kalmıyor, esas geleceğin başarılarını müjdeliyor ve kutluyoruz. Tüm çalışanlarımızı bütün bu güzellikler ve olağan üstü performansları için kutluyor, hep birlikte paylaşacağımız nice başarılarla dolu mutlu yıllar diliyorum.” “Bu başarıda çalışanların emeği çok büyük”
Mustafa Zaim'in ardından sahneye davet edilen İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim konuşmasına “Türk; Öğün! Çalış! Güven!… Ulu Önderimiz Atatürk böyle söylemiştir. Bende bugün eğlenin, öğünün diyorum. Çünkü siz güvendiniz, çünkü siz çalıştınız!” diyerek başladı. İnci Ailesi ile tüm çalışanlarının ilk kez Holding’in 30. Yılında bir araya geldiğini ve bütün şirketlerin kuruluşlarını birlikte kutlağınğını ifade eden Meral İnci Zaim konuşmasını şöyle sürdürdü: “Pek çok öncü kurumun tarihine baktığınızda, onların içinde bulundukları zamanın ilerisinde olduklarını; değişimin öncüsü olarak, sadece kendi çevrelerini değil, çoğu zaman toplumu hatta dünyayı etkilediklerini görürsünüz. Kurucumuz Babam Cevdet İnci genç Cumhuriyetimizin tarım toplumundan sanayi toplumuna geçiş döneminin öncü iş adamlarındandır. O hem bugünkü şirketler topluluğumuzun temellerini atmış hem de gelişmeye, kalkınmaya olan azmini, inancını nesilden nesile , bizlere aşılayarak, ülkemizde İncitaş’ın kuruluşuyla birlikte 60 yıldır devam eden başarı öyküsünün öncüsü olmuştur. Bu başarı öyküsünde sizlerin emeğinin çok büyük olduğuna inanıyorum. Bu eseri yaratanlar İnci Holding’te çalışan arkadaşlarımız ile birlikte onları destekleyen eşleri, aile büyükleri, çocuklarıdır. Sizleri düşündüğümde, her bir ferdi sıcak, samimi, fedakar ve çalışkan; birbirine sıkıca, sevgiyle kenetlenmiş, büyük bir ailenin mensupları gözümün önüne geliyor. İyi ki varsınız! Böyle bir gruba başkan olduğum için çok mutluyum!”


İnci Holding 30. Yıl Şenliği'nde düzenenlenen plaket töreninde İnci Holding ve şirketlerine 30 yıl ve üzeri hizmet veren kişilere plaket verildi. Ayrıca 3. nesildir İnci Grubu şirketlerinde görev yapan İsmail Sayar, Ömer Taşçı ve Memnune Yarenci İnci de, “İnci Grubu’nda nesilden nesile taşıdığı çalışma tutkusu ve emeklerinden dolayı” plaketle onurlandırıldı. Plaket töreni ve fotoğraf çekiminden sonra Meral İnci Zaim İnci Holding Sinerji Grubu'nu sahneye davet etti ve tüm çalışanlarla birlikte "İnci Holding Değerleri" okundu. Çalışanların ilgiyle izlediği İnci Holding kısa tanıtım filminden sonra sahne Candan Erçetin'in oldu. Candan Erçetin İnci Holding ve grup şirketleri çalışanlarının da eşlik ettiği şarkılarıyla İzmir Arena'yı adeta salladı. İnci Holding 30. Yıl Şenliği "Candan Erçetin ve İnci Holding Çocuk Korosu'nun birlikte söylediği "İzmir Marşı" ile sona erdi. www.tasimacilar.com 12.06.2012/13:26