İnşaat sektörünün tüm paydaşları BAUMA 2013’te

İnşaat sektörünün tüm paydaşları BAUMA 2013’te

Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas Fuarının 30’uncusu BAUMA 2013 Almanya’nın Münih kentinde 15-21 Nisan tarihleri arasında düzenleniyor.

Tüm yapı inşaat sektörünün paydaşlarını bir araya getiren Fuara Iveco’da taşıma fonksiyonlu bütün arazi araçları en hafif segmentten en ağır araçlarına kadar stantta yer aldı.

3 yılda bir yapılan ve 500 bin’e yakın ziyaretçiyi ağırlayan BAUMA Fuarı inşaat ve madencilik endüstrileri alanındaki en önemli Fuar olarak lanse ediliyor.


Iveco BAUMA 2013 fuarında

Hall B5’teki geniş fuarda yer alan 2,600 m2’yi aşan stantta Fiat Endüstri Grubu CNH, Iveco ve FPT Endüstri olarak fuarda 3 temel alanda temsil edildi. Fuarda bu gruplar Case Construction, New Holland Construction, Iveco, Astra ve FPT Endüstri ticarî markalarını sergileme fırsatı buldu.

Fiat Endüstri inşaat ve madencilik profesyonelleri iş başında ana fikriyle yola çıkılarak hazırlana sergi alanı hareket halinde olan makinelerin geniş kapsamlı yer alacağı şekliyle düzenlendi.

Gerçeği Aratmayacak bir stand

Standın sınırları çimento ile belirlenmiş, çevre duvarlarını teknik çizimler kaplıyor. Tahta ve kaplamalar bir açık hava şantiyesini canlandıracak şekilde düzenlendi ve bu bölümde Iveco’nun bütün araç spektrumu sergilendi. Araç ve makineler standa yükleme, boşaltma gibi gerçek bir inşaattaki kullanımlarını simüle edecek şekilde yerleştirilerek resepsiyon, satış ofisleri ve ortak mekanlar inşaat teması ile uyumlu olarak tasarlandı.

Fiat Endüstri standında yer alan Iveco araçları ise Trakker ve Stralis Hi-Way ağır segmentteki arazî araçlarını, Eurocargo orta segmenti, Daily ise hafif segmenti temsil ediyor.

Seri Astra markasının her türlü yol ve arazi koşullarına cevap veren araçlar dizisi ile tamamlanıyor. Super heavy duty HHD9 adeta bir film platosunda yer alıyor. ADT 30 damperli kamyon da aynı stantta. Sert damperli Astra RD32 kamyon ise açık havadaki CaseConstruction standında görülebilir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.