Intermobil,  Wabco Ve Valx Servislerini Abant’ta bir araya getirdi

Intermobil, Wabco Ve Valx Servislerini Abant’ta bir araya getirdi

İntermobil Otomotiv Mümessillik ve Ticaret A.Ş., tedarikçilerinden WABCO ve MCB Grubuna ait VALX dingillerinin yetkili servisleriyle Bolu Abant’ta bir araya geldi.

İntermobil Otomotiv Mümessillik ve Ticaret A.Ş.’nin Türkiye temsilciliğini ve distribütörlüğünü yapmakta olduğu ticari araçlar için emniyet ve kontrol sistemlerinin önde gelen tedarikçilerinden WABCO ve MCB Grubuna ait VALX dingillerinin yetkili servisleri ile Abant’ta bir araya geldi. 3 gün boyunca Türkiye’nin dört bir yanından gelen farklı grupların katılımıyla oldukça kapsamlı bir eğitim gerçekleştirildi. İntermobil, WABCO ve VALX’ın uzman mühendisleri liderliğinde gerçekleşen eğitime 40 yetkili servisten yaklaşık 90 kişi katıldı. “Amacımız özel yetkili servisleri teknolojik gelişmelerden haberdar etmek”

İntermobil Otomotiv Mümessillik ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Perahya konuşmasında, İntermobil’in 58 yıldır sektörde devam ettirdiği başarısında, müşterilerine sunduğu ticari ve kusursuz teknik desteğin oldukça önemli bir yere sahi p olduğunu dile getirdi. Özellikle yetkili servislerin teknolojik gelişmelerden haberdar olması, bilinçlenmesi ve yeterli bilgi donanıma sahip olmasının gerekliliğinin altını çizdi. İlerleyen günlerde farklı bir eğitimle tekrar servisleri bir araya getireceklerini sözlerine ekledi.
WABCO kaliper ve VDL WEWELER süspansiyonları ile üretilen VALX dingillerinin tasarım ve müşteri odaklı vizyonu, en zorlu testlerden geçerek başarısını nasıl kanıtladığı, sektöre getirmiş olduğu yepyeni yaklaşımı, satış sonrası gücü ve tüm teknik detayları VALX için ayrılan eğitim günü boyunca katılımcılarla aktarıldı. Eğitimin diğer 2 günü ise WABCO’nun yeni ürünü TEBS-E 2.5’in tanıtımı ve teknik detaylarına ayrıldı. Genel EBS, TEBS-E 2.5, ELEX, TECAS ile ilgili tüm bilgiler katılımcılarla paylaşıldı. Katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından, İntermobil’in temsilcilik ve distribütörlüklerine eklediği bir diğer marka WABCOWÜRTH’ün de kısa bir sunumuna yer verildi. Ağır vasıta ve hafif ticari araçlar için üretilen arıza tespit sistemleri üreticisi WABCOWÜRTH’ün kullanıcılara sunduğu avantajlar katılımcıların oldukça ilgisini çekti. www.tasimacilar.com 29.03.2012 / 15:44