İntermobil Yolda Ustalar Sahada

İntermobil Yolda Ustalar Sahada

İntermobil Otomotiv Mümessillik ve Ticaret A.Ş. bu sene ikincisi düzenlenen İntermobil Yolda Eğitim ve Tanıtım TIR’ı organizasyonunu Haziran ayında gerçekleştirdi.

Geçen sene Behr Hella Service markası ve ”İntermobil Yolda Sanayi Klimada Usta” mottosuyla yola çıkarak İstanbul oto sanayilerini dolaşan İntermobil Yolda TIR’ı, bu sene “İntermobil Yolda Ustalar Sahada” sloganıyla etkinliği otomotiv sektörünün önde gelen markaları ile Ankara, Antalya, İzmir, Bursa ve İstanbul oto sanayi sitelerinde gerçekleştirdi.

Farklı markalarda etkinlikte yer aldı

Bu seneki İntermobil Yolda etkinliğinde, İntermobil’in temsilciliğini ve distribütörlüğünü yaptığı otomotiv sektöründe aydınlatma, elektrik ve elektronik sistemlerde öncü Hella, klima ve motor soğutma konusunda uzman Behr Hella Service, binek ve hafif ticari araçlar için diyagnostik (arıza tespit) sistemler üreten Hella Gutmann Solutions, fren balataları ve bileşenleriyle de Hella Pagid Brake Systems markaları yer aldı.

Hella Pagid Brake Systems tanıtıldı

İntermobil, eğitimin sektörel gelişimdeki en önemli unsur olduğuna inanan öncü şirketlerden biri olarak, etkinlik boyunca temsil ettiği ve dağıtımını yaptığı markaların hem teorik hem de uygulamalı eğitimlerine yer verdi. En güncel teknolojiyi katılımcılarla paylaştı. İlk kez Automechanika Fuarı’nda lansmanı yapılan İntermobil’in yeni markası Hella Pagid Brake Systems, kalite ve güvenilirlikte sunduğu avantajlarla, konusunda uzman ustalardan tam not aldı.

350 kişi eğitimli sertifakası’nı aldı

Etkinlik boyunca LED teknolojileri, fren, klima ve arıza tespit sistemlerine yönelik tüm eğitimler Hella Teknik Servis Uzmanı George Halford ,İntermobil Diyagnostik Ekip Lideri Gökhan Yıldız ve İntermobil Behr Hella Service Satış Müdürü Halil Eralp tarafından verildi. Eğitim boyunca ustaların bakım ve tamir sırasında yaşadıkları sıkıntılara değinildi ve ustalardan gelen tüm sorular yanıtlandı. Etkinlik süresince toplam 350 kişi “Eğitimli Servis” sertifikası almaya hak kazanarak bu seneki eğitimi tamamladı.

Perahya: araç parkının gelişimini yakından takip ediyoruz

İntermobil Otomotiv Mümessillik ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Perahya gerçekleştirdikleri etkinlikle ilgili şunları söyledi: “İntermobil, uzun yıllara dayanan bilgi birikimi ve tecrübesiyle araç parkının gelişimini ve yenileme pazarının ihtiyaçlarını daima yakından takip etmektedir. Otomotiv sektöründe günden güne teknoloji gelişmekte ve buna paralel olarak servislerin ihtiyaçları da değişmektedir. İntermobil olarak sanayideki ustalarımızın yoğun bir çalışma programı takip ettiklerinin bilincindeyiz. Bu nedenle onların iş yoğunluğunu göz önünde bulundurarak İntermobil Yolda TIR’ımızı sanayi sitelerinde konumlandırıyoruz. Geçen sene İstanbul Kartal, Bostancı, Maslak ve Bağcılar Güngören Oto Sanayi Sitelerinde başlattığımız Road Show etkinliğimizi bu sene diğer illerimizdeki sanayi sitelerine de taşıdık. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz ve amacımız bu etkinliği diğer illerde de gerçekleştirerek daha fazla kişinin eğitim almasını ve son teknolojiden haberdar olmasını sağlamak” dedi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.