İSAROD Başkanı yeniden Hamza Öztürk oldu

İSAROD Başkanı yeniden Hamza Öztürk oldu

İSAROD’un 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı 16.02.2014 tarihinde Burhan Felek Spor Kompleksinde yapıldı. Genel Kurul’da yapılan seçimleri Hamza Öztürk yeniden kazanarak güven tazeledi

Zaman zaman tansiyonun yükseldiği 6. İSAROD Olağan Genel Kurulunda 4 başkan adayı yarıştı. Seçimleri son başkan Hamza Öztürk 1636 oy ile kazanarak en yakın listeye bin oy civarında fark attı.

Seçimlere, Metin Ayas, Remzi Öner, M. Naci Coşar ve Hamza Öztürk olmak üzere 4 liste katıldı. Seçimlerin öncesinde, seçmenlere Başkan Adayları ve Yönetim Kurulu üyeleri tanıtıldı. Tanıtımdan sonra başkan adayları konuşmalarını yaptılar.

“Genel Kurul’da gerginlik.”

Divan Başkanı ile adaylardan Remzi Öner ve Metin Ayas’ın arasında geçen bir anlaşmazlıktan dolayı, genel kurulda sinirler gerildi ve tansiyon bir anda yükseldi. Seçimlerin demokratik olmadığını ve divan tarafından konuşturulmamaya çalışıldığını iddia eden Metin Ayas, Divan Başkanının üzerine yürüdü. Divan başkanını konuşmalarına izin vermediği Remzi Öner ve Metin Ayas, divan başkanının adil olmadığını ve konuşma haklarını hiç saydığını öne sürerken sinirlenen kalabalığı diğer iki başkan adayı Hamza Öztürk ve Naci Coşar sakinleştirdi. Başkan adaylarının sakinleşmesinin ardından seçim konuşmalarını yaptılar.

Seçim sonrasında, seçimleri yeniden kazanan Başkan Hamza Öztürk, diğer adayları kürsüye davet ederek, bundan sonrasında da hep birlikte hareket edeceklerini, amaçlarının esnafa hizmet etmek olduğunu söyledi.

isarod-baskanlik-secimleri-tartisma.jpgisarod-baskanlik-secimleri-tartisma-cikti.jpgisarod-baskanlik-secimleri-remzi-oner.jpgisarod-baskanlik-secimleri-naci-cosar.jpgisarod-baskanlik-secimleri-metin-ayas.jpgisarod-baskanlik-secimleri-hamza-ozturk.jpgisarod-baskanlik-secimleri-oy-pusulasi.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.