İSAROD, Binali Yıldırım'a talepleri iletti

İSAROD, Binali Yıldırım'a talepleri iletti

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası, Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olan Binali Yıldırım'a Servis taşımacılığı sektörüyle alakalı sorunlarını ve çözümlerini anlatan bir yazı yazdı ve Binali Yıldırım'dan cevap geldi.

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası olarak 60000 kişilik servis sektörünün yükünü omuzlarımızda taşıyoruz. Sektörümüzde esnafımızın lehine olan bazı gelişmeler olmakla birlikte istediğimiz noktaya henüz ulaşmadık. Bizler, şahsınızın ulaşım sektöründeki tecrübenizi bilgi ve birikiminizi biliyor ve yıllardır yakından takip ediyoruz. Ulaştırma Bakanlığı döneminizde de sorunlarımız için size ve ekibinize sık sık gidip geldik. Danıştık, yardım istedik. O dönemde bizden desteğinizi esirgememiştiniz. Geldiğimiz süreçte de sizden destek bekliyoruz. Göreve gelmeden dahi bu öncelikli taleplerimizin gerçekleşmesi noktasında irade koyabileceğinizi biliyoruz.

Talepler

1- İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından alınacak bir kararla 10 yıl olan taşımacılık kartı süresinin 30 yıla çıkmasını istiyoruz

2- 2018 Haziran ayından bu yana Büyükşehir Belediyesi taşımacılık kartı satışı yapmamaktadır.
UKOME vasıtası ile sınırlandırma kararı alınması ve İhtiyaç olması halinde, sektör temsilcisi odamız ve diğer kurumlar ile istişare edilerek yeni bir talebin olup olmadığına karar verilmesi.

3- Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından tahsis edilen seri plakanın araç değişikliği yapılırken çekme belgesi ile yeniden kullanılabilmesinin sağlanması.


 

BİNALİ YILDIRIM'DAN  İSAROD'A JET HIZDA CEVAP.

binali-yildirimin-serviscilere-cevabi.jpg 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum