İSAROD tüm servisçileri haklarını aramaya davet ediyor

İSAROD tüm servisçileri haklarını aramaya davet ediyor

Hamza Öztürk’ün 'Plaka tahdidi istemiyoruz diyenin karşısındayız' haberinin ardından gelen yorumları da dikkate alan İSAROD, İstanbul’daki tüm servisçi esnafına Mayıs ayında buluşmak üzere birlik çağrısı yaptı.

Plaka Tahdidinin bireysel servisçilerin sosyal güvencesi olduğuna inanan İSAROD 'Plaka tahdidi istemiyoruz diyenin karşısındayız' haberi üzerine gelen yorumları da dikkate alarak 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 10:00 ile 14 arası tüm servisçileri haklarını aramak üzere birlik olmaya çağırıyor.

İSAROD, yaptığı çağrıyla binlerce servisçi esnafını 11 Mayıs Cumartesi günü saat 10:00- 14:00 arası Kazlıçeşme meydanında bir araya gelmeyi hedefliyor.

İSAROD tarafından yapılan çağrıda aynen şu sözler yer alıyor; Başta plaka tahdidi olmak üzere engelli donanımı, korsan yasasının yanlış yorumlanması, tur firmalarının esnafımız üstündeki haksız kazançları ve benzeri taleplerimiz sokağa taşınarak yetkililere çözüm bulmaları konusunda çağrı yapılacaktır.

Odamızın esnaflarının yanı sıra Ticaret Odasının ve diğer odalardaki servisçi esnafının katılımı büyük önem taşımaktadır. Odamız yöneticilerine ve cefakar üyelerimize bu eylemi hakkıyla gerçekleştirebilmek için büyük görevler düşmektedir. Yarından tezi yok İstanbul'un bütün servisçilerine bu eylemi duyurmak için çalışmalıyız. Her bir servisçi esnafımız Kazlıçeşmeye minibüsü ile gelmelidir.

Bir okuldan 10 kişi bir araca dolarak değil, özellikle vurguluyoruz herkes ailesini alarak kendi minibüsü ile gelmelidir! 11 Mayıs Cumartesi günü İstanbul'un bütün ana caddelerini beyaza boyayabileceğimizi dost da, düşman da görmelidir. Haydi, servisçi kardeşim şimdi görev senin!
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum