İspanya’dan Tur Assist’e Üst Düzey Atama

İspanya’dan Tur Assist’e Üst Düzey Atama

Tur Assist’te üst düzey atama gerçekleştirildi. 2011 yılında Tur Assist’in bağlı bulunduğu İspanya merkezli Mapfre Asistencia şirketler grubuna katılan Rui Gentil, ülkemizde Tur Assist Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan hava ambulansına, seyahat acentesinden marangoza kadar farklı alanlarda toplam 8 bine yakın hizmet birimi ile müşterilerinin yanında yer alan Tur Assist, hizmet kalitesini artırma yolunda yeni adımlar atmaya devam ediyor. İspanyol Mapfre Asistencia’da 2011’den beri görev yapan Rui Gentil, Tur Assist’e Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer oldu.

Portekiz doğumlu olan Rui Gentil, Yüksek Mühendislik Enstitüsü (ISEL) Makine Mühendisliği bölümünden 2004 yılında mezun oldu. Kariyerine Portekiz’de global bir otomobil üreticisi firmada başlayan ve bu firmada çeşitli pozisyonlarda görev yaparak özellikle otomobil mekatroniğinde uzmanlaşan Gentil, Mapfre Asistencia çatısı altında  Portekiz’de, İspanya’da ve Orta Doğu’da çeşitli yöneticilik pozisyonlarını başarıyla yürüttü.

 

rui-gentil.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.