İSPARK Cep Otogar İhalesi nihai sonuca ulaştı

İSPARK Cep Otogar İhalesi nihai sonuca ulaştı

İSPARK tarafından gerçekleştirilen Alibeyköy Cep Otogarı ihalesi nihai sonuca ulaştı.

İSPARK’ın Ümraniye’deki Genel Müdürlüğü’nde Alibeyköy Cep Otogarı Yazıhane Kiralamaya dayalı olarak İSPARK’ın 3bin 500 ile 7 bin 200 TL. arasında muhammen bedel olarak açık ihale usulü ile açılışını gerçekleştirdiği Alibeyköy Cep Terminali ihalesi katılımcı firmaların talepleri doğrultusunda 16 banko olarak yeniden düzenlenerek teslim edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPARK A.Ş. tarafından yapılan Alibeyköy cep otogarı ihalesi tamamlandı. 15 firmanın teklif verdiği Alibeyköy yazıhane kiralama işi ihalesi iki grup olarak gerçekleştirildi. 24 m2’lik yazıhaneler için ilk grupta 6 firma tekliflerini verirken, ikinci grupta 12 m2’lik yazıhaneler için de 9 firma ihaleye teklif sundu. 12m2’lik grupta kalan bir banko’nun da ‘danışma’ olarak kullanılacağı belirtildi.


Cep otogarı günde 50 bin yolcuya hizmet verecek

14 dönüm arazi üzerine kurulu olan Alibeyköy’de hizmete açılan cep otogarı’nın bünyesinde idari bina, kafeterya, bekleme salonu, otobüs acenteleri ile ziyaretçilerin kısa süreli park yapabileceği otoparklar bulunuyor. 108 perona sahip Cep Otogarı’na günde yaklaşık 1.000 otobüsün giriş-çıkış yapması ve günlük 50 bin yolcuya hizmet verilmesi bekleniyor. Cep otogarları ile otobüslerin kent içi trafikte neden olduğu yoğunluğun azaltılması hedefleniyor.


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.