İsrafil Kotil, yeniden başkan seçildi

İsrafil Kotil, yeniden başkan seçildi

Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu'nda seçimler yapıldı. Seçime tek liste ile giren İsrafil Kotil, yeniden başkan oldu.

Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu Titanik Restaurant salonunda yapıldı. Hopa Belediye Başkanı Turan Kasımoğlu, Akparti İlçe Başkanı İlyas Güven, CHP İlçe Başkanı Fehmi Ustabaş, TSO başkanı Osman Akyürek, Hopa TSO Meclis Başkanı Metin Karaman, Hopa Akparti Belediye Başkan adayı Nedim Cihan ile oda üyeleri katıldı.

Artvin Esnaf Odaları Birliği Başkanı Demirhan Elçin'in divan başkanlığı yaptığı kongrede, yardımcılığına; Selahaittin Meydan, Tarkan Kibar, Murat Alper ve Dursun Gümüşkaya getirildi. 

Atatürk ve silah arkadaşları anısına; saygı duruşu yapılması ve ardından istiklal marşının okunması ile başlayan kongre; Başkan İsrafil Kotil'in faaliyet raporunu okumasıyla devam etti.

"Çalışmaya devam."

Kotil, yaptığı faaliyet konuşmasında görev süreleri içerisinde; yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veridi. Kotil, İlçede korsan taksiciliğe karşı mücadele verdiklerini, minibüs kooperatiflerine her konuda destek verdiklerini, oda üyesi şoför esnafının sorunlarını ilgili merciler nezdinde gündeme taşıyarak, çözümü noktasında çaba sarfettiklerini, üst birlikleri ile her zaman sıcak diyalog kurduklarını ve kurmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kongrede faaliyet-mali-denetleme ve tahmini bütçe raporları okunarak kongreye katılan üyelerin oyları ile ibra edildi.

"Bütün üyeler oy verdi."

Gündem gereği, yapılan seçimlerde tek liste ile seçime giren mevcut başkan İsrafil Kotil'in listesine; kongreye katılan bütün üyeler oy verdi. Yeni Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ercan Şimşek, Yaşar Karabulut, Aydın Ustabaş, Özdemir Gül, Aydın Özler ve Özdemir Kibar seçildiler. Denetleme kuruluna da Soner Anaç, Elif Yılmaz ve Atilla Karabacak seçildiler.

Hayati Akbaş
 


 


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.