İSTAB, üyelerinin sektörel gelişimi için çalışıyor

İSTAB, üyelerinin sektörel gelişimi için çalışıyor

Yönetim Danışmanı ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ayla Şimşek ‘Müşteri İlişkileri ve Hizmet Kalitesi’ konusunda İSTAB üyelerini bilgilendirdi.

İSTAB, üyelerinin ve çalışanlarının sektörel gelişimlerine yönelik ‘Müşteri İlişkileri ve Hizmet Kalitesi’ konulu bir eğitim düzenledi. Yönetim Danışmanı ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ayla Şimşek tarafından verilen eğitimde; davranış becerilerini geliştirme, müşteriyi kaybetme nedenleri, müşteri beklentileri ve müşterilere doğru yaklaşım şekilleri üyeler ile paylaşıldı.

Fiat Ary Otomotiv Çekmeköyişbirliği ile 21 Mayıs tarihinde Kozyatağı Hilton Hotel’degerçekleştirilen eğitime çok sayıda İSTAB üyesi katıldı.

İSTAB, SERVİSÇİLERİN GÜVENCESİ

Seçildiği günden bu yana 46 yönetim kurulu toplantısı yapıldığını belirten Ali Bayraktaroğlu, son bir yılı değerlendirdi ve İSTAB’ın çalışmalarını üyelerle paylaştı. Bayraktaroğlu şu ifadeleri kullandı; “Seçimden hemen sonra Ulaştırma Bakanlığı, Kara Ulaştırma Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne sektörümüzle ilgili dosyalarımızı ulaştırdık. 2014 yılında seçimden sonra iki tane bölge toplantısı, şirket araçları yönetim stratejileri adında bir eğitim toplantısı ve İTO’da plaka tahdidi konulu bir zümre toplantısı yaptık.OPET ile anlaşmamız vardı onu güncelledik.Daha sonra BP ile bir anlaşma yaptık ve bunu da üyelerimize duyurduk. 18 tane alt komisyon toplantısından sonra, bugünkü servis taşımacılığı genelgesinin son halini almasına katkı sağladık. Öğrenci taşımacılığıyla ilgili bir tarifemiz vardı fakat personel taşımacılığıyla ilgili bir tarifemiz yoktu. UKOME toplantısında bununla ilgili lehimize bir karar aldırdık ve bu kararı UKOME sitesinde yayınlattırdık. Ayrıca bir de ‘Trafik Akademisi’ projemiz var.Bununla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Konuyla ilgili dosyamızı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Muammer Yıldız Bey‘e teslim ettik. 26 yaş sorunuyla ilgili görüşlerimizi basınla paylaştık.Hukuki yollardan da sorunumuza çözüm aradık, aramaya da devam ediyoruz. Hukuki süreçte yürütmeyi durdurma ile ilgili gerekli çalışmayı başlattık. Süreç devam ediyor.”

EĞİTİMLER SÜRECEK

Her platformda eğitime verdiği önemin altını çizen Bayraktaroğlu, İSTAB Başkanlığı görevini yürüttüğü sürece her zaman eğitimlerin süreceğini belirterek,  İTO Akademi ve Arder Eğitim-Danışmanlıkla eğitim danışmanlığı anlaşması yapıldığını belirtti.

İSTAB’A ÖZEL DUCATO

Eğitimin sponsorluğunu üstlenen Fiat Ary Otomotiv adına toplantıya, Fiat İthal Hafif Ticari Araçlar Satış Geliştirme Müdürü İlhan Yılmaz, Ürün Müdürü Barış Üner, Satış Müdürü Ersin Gemici ve Satış Müdür Yardımcısı Gökhan Güneş katıldı. Yeni Ducato’nun İSTAB üyelerine tanıtıldığı etkinlikte Ürün Müdürü Barış Üner hem yeni Ducato’nun teknik özelliklerini anlattı hem de üyelere özel hazırlanan kampanyanın ayrıntılarını paylaştı.

 

istab-egitim.jpg

 

istab-fiat-ary.jpg

 

ali-bayraktaroglu.jpgayla-simsek-ali-bayraktaroglu.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.