İSTAB ve TTDER Üyeleri Boğaz Turunda Bir Araya Geldiler

İSTAB ve TTDER Üyeleri Boğaz Turunda Bir Araya Geldiler

Has Otomotiv İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği ve Turizm Taşımacıları Derneği üyelerine yönelik tekne eşliğinde bir boğaz turu düzenledi.

Çok sayıda servis ve turizm taşımacısının katıldığı etkinliğin ev sahipliğini Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdür Cem Aşık, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Bülent Acar, Pazarlama Müdürü Şafak Ocakcı’nın yaptığı gezide ilk olarak taşımacılara tekne eşliğinde boğaz turu yaptırıldı. Daha sonra Büyükada da Prinkipo Restaurant’ta bir akşam yemeği yenildi.

Sarıgül:’keyifli bir ortamda talepleri dinledik’

Müşteri grupları ile yıl içerisinde çeşitli etkinliklerle bir araya geldiklerini belirten Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, “Yılın belirli dönemlerinde dostlarımızı bir günlük etkinlikle de olsa, yoğun çalışma ortamlarından kopartıp keyif veren organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Boğaz turu ile dostlarımız ile bir araya gelerek, onlar yorgunluk atarken biz de yanlarında olarak talep ve isteklerini keyifli bir ortamda dinlemeyi hedefledik. İstanbul’umuzun eşsiz güzelliğini boğaz turu ile hep birlikte bir kez daha yaşadık. Taşımacı dostlarımıza bu yaz sezonunun bol kazanç getirmesini diliyoruz, onlarla sık sık bir araya gelecek sürpriz organizasyonlar içinde olacağımızı da ifade etmek istiyorum” dedi.

Taşımacılar, memnun ayrıldılar

Servisçiler ve turizm taşımacıları da boğaz turu ile keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını bir günlük de olsa iş stresinden uzak olmanın güzel bir duygu olduğunu ifade ettiler. Taşımacılar, Has Otomotiv’e de desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum