İSTAB’ın iftarı servis sektörünü buluşturdu

İSTAB’ın iftarı servis sektörünü buluşturdu

İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği’nin (İSTAB) Anadolu Isuzu sponsorluğunda düzenlenen geleneksel iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleşti. 25 Haziran Perşembe günü İTO Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen iftara yaklaşık 500 kişi katıldı.

İSTAB’ın geleneksel iftar yemeklerinin 11’incisi Anadolu Isuzusponsorluğunda İTO Cemile Sultan Korusu’nda düzenlendi. İftar, İstanbul’da ki karayolu yolcu taşımacılarının buluşma noktası haline geldi. 25 Haziran Perşembe günü düzenlenen iftara yaklaşık 500 davetli katıldı.

İSTAB Başkanı Ali Bayraktaroğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı iftara İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Meclis Başkanı ŞekipAvdagiç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacımustafaoğlu, TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Meclis Başkanı ve Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, TOFED Başkanı Mehmet Erdoğan, Metro Turizm Genel Müdürü Mustafa Sarı, Anadolu Isuzu Satış Direktörü Tunç Karabulut’un yanı sıra çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

İSTAB 23 YILDIR SEKTÖR İÇİN ÇALIŞIYOR

Gecenin ilk konuşmasını ev sahibi İSTAB Başkanı Ali Bayraktaroğlu yaptı.   İSTAB’ın kurulduğu günden bu yana, yani 23 yıldır, sektörün sorunlarının tespit ettiğini, sorunları gerekli mercilere taşıyarak çözüm yolları aradığını kaydetti.  Derneğin bu sayede sektörün gelişimine ciddi bir katkı sağladığını belirten Ali Bayraktaroğlu,  İSTAB’ın son 10 yıldır sektörünü en başarılı sivil toplum kuruluşu olduğunu da vurguladı.

İSTAB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, İstanbul Ticaret Odası’nın sektöre verdiği desteğe de dikkat çekti. Bayraktaroğlu şöyle konuştu: ”İSTAB şu an sektörümüzün en hassas konusu olan plakaların sınırlandırılması çalışmasında tüm üyelerinin haklarını koruma adına ilgili makamlar ile görüşmelerini sürdürüyor ve sürdürmeye devam edecektir. Bu aşamada bizden desteğini esirmeyen İTO ve Sevgili Başkanı İbrahim Çağlar’a sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Bayraktaroğlu konuşmasında İSTAB’a emeği geçen tüm eski başkanlar ile yönetim kurullarına da teşekkür etti.

İftarın sponsoru Anadolu Isuzu adına konuşan Satış Direktörü Tunç Karabulut da konuşmasında Anadolu Isuzu’nun her zaman sektörün yanında olmaya devam edeceğini kaydetti.

PLAKA TAHDİDİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Daha sonra kürsüye gelen İTO Meclis Başkanı ŞekipAvdagiçve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar da plaka tahdidi konusuna değindi.

Meclis Başkanı Avdagiç, ”İSTAB gerçekten İstanbul Ticaret Odası uyumlu ve verimli çalışmalarıyla sektörün sorunlarını bu platformlara taşıyor ve çözüm arıyor. Ben eminim ki önümüzdeki dönemlerde de bu çalışmalara büyük bir başarı ile devam edeceklerdir”  derken, Başkan Çağlar da bu konu hakkında en kısa zamanda bir sonuç alınmasını umduğunu söyledi.

Çağlar, İSTAB’ın sektör sorunlarının çözümü için elini taşına altına koymuş bir sivil toplum örgütü olduğuna dikkat çekti ve  “Biz çocuklarımızı ve iş arkadaşlarımızı sizlere emanet ediyoruz. Sizlere bu konuda çok güveniyoruz. Şu an hepimizin gündemine plakatahdidi konusu var. Sayın Cumhurbaşkanımız 25 Mayıs’ta sizlerle yaptığı toplantıda bu konuda taahhütte bulundu. Sayın Belediye Başkanımız da bu konuda çalışmayı yürütüyor. Biz de İSTAB ve İTO olarak bu çalışmanın içindeyiz. Umuyorum ki en kısa zamanda netice alırız” dedi.

İSTAB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, gecenin sonunda İTO Başkanı Çağlar’a, Meclis Başkanı Avdagiç ve Anadolu Isuzu Satış Direktörü Tunç Karabulut’a günün anısına hediyeler sundu. 

 

istab-iftar-(1).jpg

 

istab-iftar-(2).jpg

 

istab-iftar-(3).jpg

 

istab-iftar-(4).jpg

 

istab-iftar-(5).jpg

 

istab-iftar-(6).jpg

 

istab-iftar-(7).jpg

 

istab-iftar-(8).jpg

 

istab-iftar-(9).jpg

 

istab-iftar-(10).jpg

 

istab-iftar-(11).jpg

 

istab-iftar-(12).jpg

 

istab-iftar-(13).jpg

 

istab-iftar-(14).jpg

 

istab-iftar-(15).jpg

 

istab-iftar-(16).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.