İstanbul Seyahat filosuna 6 adet Mercedes-Benz Travego

İstanbul Seyahat filosuna 6 adet Mercedes-Benz Travego

1940 yılında kurulan ve günümüzde karayolu taşımacılık sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan İstanbul Seyahat tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı.

Mengerler Trakya bayisi tarafından satılan 6 adet Travego 15 otobüs ile birlikte, İstanbul Seyahat filosundaki otobüs sayısı 136 adede, Mercedes-Benz marka otobüs sayısı da 116 adede çıktı. Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslim törenine, İstanbul Seyahat Firma Sahibi Selami Tırış, Genel Müdürü Sırrı İnan, Mengerler Trakya Genel Müdürü Güven Onan, Mengerler Trakya Satış Müdürü Günay Eren, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Büyük Müşteri Danışmanı Bülent Tekiner, Mercedes-Benz Türk Busstore Satış Yönetmeni Burak Türkel katıldılar.

Mercedes-Benz Türk otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin donanımlarını anımsatan sistemleriyle en üst düzeyde güvenlik sunuyor.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.