İstanbul trafiğine deniz yoluyla çözüm

İstanbul trafiğine deniz yoluyla çözüm

İstanbul trafiği tam bir kâbusken, Gürsel Turizm çalışanları ve müşterileri için tam bir boğaz keyfine dönüştü. Gürsel Turizm, çalışanları ve müşterileri için yeni bir projeye el atarak “Tekne Servisi” uygulamasını başlattı.

Köprülerdeki çalışma İstanbul’dan ayrılamayanlar için tam bir kâbusa dönüştü. Müşterilerini ve şirket çalışanlarını bu kâbusun içine sokmak istemeyen Gürsel Turizm yeni bir uygulamayla keyifli bir seyahat imkânı sunarken, hem de boğaz trafiğine girmeden müşterilerini ve personelini evlerine ulaştırabiliyor. “18 Haziran ile 17 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprüsündeki bakım çalışması nedeniyle müşterilerin trafik stresini yaşamaması için denizden servis uygulamasını başlattık” diyen Gürsel Turizm yetkilileri bu vesile ile müşterilerinin boğaz manzarası eşliğinde keyifli dakikalar geçirmesini sağlıyor. Boğazı tekneyle geçtikten sonra servis aracıyla güzergâhlarına devam eden çalışanlar uygulamadan son derece memnun. “Motivasyonu arttırıcı bir çözüm”
Boğaz geçişini karayoluyla değil de, deniz yolunu kullanarak yapanlar hem trafik stresinde kurtuluyor, hem de güzergahlarına zamanında ulaşabiliyor. Gürsel Turizm yetkilileri bu uygulama ile trafik derdi olmadan servis kullanan yolcularının motivasyonunun arttığını belirterek “Gürsel Turizm müşteri memnuniyeti için en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir” dedi. Gürsel Turizm yetkilileri, köprülerdeki çalışmaları öğrendikleri günden sonra araştırmalara başladıklarını belirterek, kiralama yoluyla çalışanları ve müşterileri için tekne servis uygulamasını başlattıklarını söyledi. Uygulamadan memnun olduklarını söyleyen Gürsel Turizm’in müşterileri ve personeli, bunun şirket çalışanlarına verdiği değerin bir göstergesi olduğunu söyleyerek, çok kısa bir sürede evlerine ulaştıklarını belirttiler. Şirket Çalışanları "Yaklaşık 10 dakikada Anadolu hisarına geçiyoruz. Anadolu hisarında indikten sonra da mevcut kullandığımız servisler bizi bulunduğumuz istikametten alıp, evlerimize götürüyor” şeklinde konuştular. www.tasimacilar.com 27.06.2012 / 12:48