İstanbul’u Taşıyanlar,  İETT’nin Gelenekselleşen İftar Yemeği’nde Buluştu

İstanbul’u Taşıyanlar, İETT’nin Gelenekselleşen İftar Yemeği’nde Buluştu

İETT’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği çalışanlar ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Her yıl Ramazan ayında gelenek halinde sürdürülen İETT iftar yemeği çok sayıda çalışanı ve ailelerini bir araya getirdi. Haliç Kongre Merkezinde verilen yemeğin ev sahipliğini Genel Müdür Dr. Hayri Baraçlı yaptı. Haliç’in kıyısında muhteşem bir manzarada yapılan iftar yemeği öncesi fasıl dinletisi sunuldu. Ayrıca Kuran-ı Kerim okundu.

İETT İftar yemeğine İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Gürsel Turizm sahibi Levent Birant, İETT Genel Müdür yardımcıları Mümin Kahveci, Hasan Özçelik, Maşuk Mete, Ulaşım Planlama Dairesi Başkanı Köksal Altunkaynak, Özel Ulaşım Müdürü Recep Albayrak, üst düzey bürokratlar, daire başkanları, işletme şube müdürleri, garaj müdürleri, birim müdürleri ve amirleri katıldı.

TÖHOB ve İstanbul Özel Halk Otobüsleri Oda Başkanı İsmail Yüksel, Öz-Ulaş Toplu Taşım AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Akçakaya, İstanbul Halk Ulaşım AŞ. İbrahim Kala, Yeni İstanbul AŞ. Başkanı Şirin Varışlı, Öztaş AŞ. Başkanı Cemal Soydaş ve Mavi Marmara AŞ. Başkanı Yıldırım Yılmaz katıldı.

Baraçlı: ‘İETT, 144 yıldır İstanbul’a hizmet ediyor’

İftar yemeğinin ev sahipliğini yapan Genel Müdür Dr. Hayri Baraçlı sözlerine "İftarımıza hepiniz hoş geldiniz. Çok yoğun bir katılım var, hepinize teşekkür ediyorum, İETT ailesine bir iftar yetmez, 2-3 iftar programı daha yapacağız. İstanbul’a hizmet eden, gönül veren insanlarla bir arada olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dostluk ve kardeşlik ayı Ramazanda kurulan sofralarda sevgi ve hoşgörünün güzelliğini hep birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Baraçlı, İETT’nin 144 yıldır İstanbul’a ve İstanbullulara toplu ulaşım hizmeti verdiğini, İstanbul’a ve insanlarına hizmet etmenin büyük bir bahtiyarlık olduğunu söyleyerek, davetlilere hayırlı Ramazanlar diledi.

Sendika başkanları birliğe vurgu yaptı

İftara katılan sendika başkanları da işverenin veçalışanların bir arada olduğu Ramazan sofrasında yer aldıkları için mutluluk duyduklarını ifade ettikleri konuşmalarında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptılar.

Geleneksel iftar programı konuşmaların ardından hep birlikte yapılan iftarla sona erdi.

www.tasimacilar.com 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.