İSTOD ‘un İftar Yemeğine İlgi Yoğundu

İSTOD ‘un İftar Yemeğine İlgi Yoğundu

İstanbul Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneği (ISTOD), 3.sünü düzenlediği geleneksel iftar yemeğini Üsküdar Nakkaştepe, tesislerinde gerçekleştirdi. İftar yemeğine sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

FSM Demirbaş Otomotiv’in sponsorluğunda gerçekleşen iftar yemeğine Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Temsa Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Otobüs AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Fuat Gedik, İsletme Müdürü Mevlüt Albayrak, İETT Planlama Daire Başkanı Köksal Altunkaynak, İETT Şube Müdürü Recep Albayrak, Metrobüs Müdürü İlyas Albayrak, Filo Yönetim Müdürü Abdullah Önder Türkoğlu, Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkan vekili Nevzat Güneş, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kamal, Albaraka Türk temsilcileri, AYODER Başkan Yardımcısı Adem Bay, Hüseyin Erdeve, BMC ve TEMSA bayisi FSM Demirbaş otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş ve ekibi, Güleryüz Cobra Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Keskin ile ekibi, Özulaş AŞ. Başkanı Serhat Akçakaya, Halk Ulaşım AŞ. Başkanı İbrahim Kala, Öztaş AŞ. Başkanı Cemal Soydaş, VİP İstanbul Başkanı Neşet Çevik ve Gültekin Börekçi, Yeni İstanbul AŞ. Başkanı Şirin Varışlı, Mavi Marmara AŞ. Başkanı Yıldırım Yılmaz, İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Yahya Uğur ve Basın Danışmanı Nigar Ayyıldız,, BEYODER Başkanı Bekir Dindar,Kocaeli Ulaşım Müdürü Salih Kumbar ve Özgür Dayı,Güleryüz Cobra servisi Naci Kayin ve ekibi,Otokar yetkili servisi Erman Oto Osman Kuvel, ZF Atilla Hassas,Bostancı-Dudullu Minibüsçüler Dernek Başkanı Zeki Uluman, Gürsel Turizm şirket araçları yöneticisi Umut Demircan, Murat Yeşilyurt ve Erguvan otobüs işletmecileri katıldı.

62 kişiyle kurulan bir dernek

Gerçekleşen iftar yemeğinde konulan İSTOD Başkanı Zakir Uzun, İSTOD’un kuruluşundan bahsetti. 2011 yılında Otobüs A.Ş’nin gerçekleştirdiği ihale ile 62 otobüs alan kişilerin birlikteliğinden kurulan bir sivil toplum örgütü olduğunu hatırlan Uzun, “Üyelerimizle hızla büyüyoruz bu büyüme sizlerle beraber oluyor hep birlikte İstanbul halkına kaliteli hizmet sunmak için, elbirliği ile güç birliği yaparak bu derneği hedefine daha da yakınlaştırma gayretindeyiz. Ayrıca bu yıl 3.sini düzenlediğimiz geleneksel ISTOD iftarının sponsoru olan çok değerli FSM Demirbaş otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş’a ve tüm çalışanlarına teşekkür eder, davetimize katılımınızdan dolayı üyelerimize ve davetlilere teşekkür ederim” dedi.

Demirbaş: ‘toplu ulaşım alanında uzun yıllar hizmet verdik’

Toplu taşıma sektörüne yıllardır hizmet verdiğini belirten FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş ise 1999 yılı itibarı ile İstanbul’a geldiğini, toplu ulaşım sektörüne uzun yıllardır hizmet verdiğini, bu hizmetlerin sonucunda babadan, oğla geçen ulaşım sektöründe çocuklarına da otobüs sattığını, artık yaşlandığını 2019 yılından sonra emekliye ayrılacağını belirterek davetlilere saygı ve sevgilerini iletti.

Birlik ve beraberlik mesajları verildi

İftar programı sonrası sohbet eden, Erguvan isletmecileri, iftar programından dolayı yönetim kuruluna teşekkür ederek, üyelerin hep birlikte derneğe sahip çıkmalarını isteyerek, sorunların çözümü için birlik, beraberlik içinde çalışmalar yapılmasını söylediler. Yapılan sohbetler ile birlikte iftar programı sona erdi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.