İSTOD'un İftarı yapıldı

İSTOD'un İftarı yapıldı

İstanbul Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneğinin (İSTOD) düzenlediği geleneksel iftar programı Kurtköy Via/port Crowne plaza tesislerinde gerçekleştirildi

Sabancı holding TEMSA Grubu ue FSM Demirbaş Otomotiv sponsorluğunda gerçekleşen iftar programına Toplu ulaşım sektör temsilcileri, üyeler ile davetliler yoğun ilgi gösterdi

iftar programına, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Temsa Satış Yöneticisi Baybars Dağ,İller Bankası yönetim kurulu Başkanı Fuat Gedik, Otobüs AŞ. Koordinatörü Bilal Reşit, Otobüş AŞ. İsletme Müdürü Mevlüt Albayrak, İETT Metrobüs daire başkanı Köksal Altunkaynak, İETT daire Başkanı Hasan İçen, Bölge müdürleri,  BMC ve TEMSA bayisi FSM Demirbaş otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, Demirbaş otomotiv satış sorumlusu Hasan Özçelik,Güleryüz Cobra Yönetim Kurulu üyesi Savaş Keskin, ZF Genel müdürü Ali Oruç, Özulaş AŞ. Başkanı Göksel Ovacık,  Öztaş AŞ. Başkanı Cemal Soydaş,  Yeni İstanbul AŞ. Başkanı Yalçın Beşir, Genel koordinatör Murat Yeşilyurt Mavi Marmara AŞ. Başkanı Ramazan Gürler, Güleryüz Cobra servisi Naci Kayın ve ekibi,  İSTEEND başkanı Davut Ukan,yetkili servis temsilcileri ve Erguvan otobüs işletmecileri ve Özel halk otobüsü esnafı katıldı.

BAŞKAN ZAKİR UZUN; SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

İSTOD Başkanı Zakir Uzun, yaptığı selamlama konuşmasında şunları söyledi;

ISTOD derneğimiz 2011 yılında Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Otobüs A.Ş’ nin yaptığı ilk ihaleden 62 adet otobüs alan arkadaşlarımızın özverili gayretleri ile sivil toplum kurulusu olarak kurulmuştur.

     İstanbul halkına kaliteli hizmet sunmak üzere, Erguvan otobüs projesine destek veren Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Mimar Kadir Topbaş ile Otobüs AŞ. Genel müdürü A.Yasir Şahin ve tüm ekibine, ayrıca çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca davetimize icabet eden Otobüs AŞ ve İETT temsilcilerine, Özel Halk otobüsleri şirket Başkanları ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Özel halk otobüsleri şirket temsilcileri ile bir araya gelerek yapacağımız toplantılarda, hep birlikte İstanbul halkına daha iyi hizmet etmenin planları ile işletmecilerin ortak sorunlarına çözüm üretmenin planlarını yapıyoruz.

Üyelerimizle Hızla büyüyoruz bu büyüme sizlerle beraber oluyor hep birlikte İstanbul halkına kaliteli hizmet sunmak için, elbirliği ile güç birliği yaparak bu derneği hedefine daha da yakınlaştırma gayretindeyiz.

     Şimdiye kadar derneğimize desteklerini esirgemeyen kurum kuruluş ve kişilere teşekkürlerimizi sunuyorum.

Ayrıca bu yıl düzenlediğimiz geleneksel ISTOD iftarının sponsoru olan çok değerli TEMSA Grubuna ve FSM Demirbaş otomotiv yönetim kurulu başkanı Mustafa Demirbaş’a ve tüm çalışanlarına teşekkür eder, davetimize katılımınızdan dolayı üyelerimize ve davetlilere teşekkür ederim,

TEMSA grubu adına Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl yaptığı konuşmada tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, esnafın her zaman yanında olduklarını, ISTOD Başkanı Zakir Uzun ve yönetim kurulunu organizasyondan dolayı tebrik etti ve başarılar diledi.

İBB başkanı Kadır Topbaş, program yoğunluğundan dolayı katılamadığını belırterek başarı dileklerini sundu.

Yapılan dualar ve sohbetler ile birlikte iftar programı sona erdi.

 

istod-iftar-mustafa-demirbas-zakir-uzun-(1).jpg

 

istod-iftar-mustafa-demirbas-zakir-uzun-(2).jpg

 

istod-iftar-mustafa-demirbas-zakir-uzun-(3).jpg

 

istod-iftar-mustafa-demirbas-zakir-uzun-(5).jpg

 

istod-iftar-mustafa-demirbas-zakir-uzun-(6).jpg

 

istod-iftar-mustafa-demirbas-zakir-uzun-(7).jpg

 

istod-iftar-mustafa-demirbas-zakir-uzun-(8).jpg

 

istod-iftar-mustafa-demirbas-zakir-uzun-(4).jpg

 

istod-iftar-mustafa-demirbas-zakir-uzun.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.