Isuzu D-Max Avrupa’da ödülleri toplamaya devam ediyor

Isuzu D-Max Avrupa’da ödülleri toplamaya devam ediyor

Ticari aracın fonksiyonelliği ile binek aracın konfor ve kusursuz tasarımını tek bir araçta toplamayı başaran Isuzu D-Max özellikle Avrupa’da aldığı ödüllerle gündemden düşmezken, kullanıcıların da tek tercihi olmaya devam ediyor.

Piyasaya çıktığı yıldan bu yana tüm dünyada 2 milyonun üzerinde satışı yapılan D-Max, 4x2 ve 4x4 iki farklı çekiş sistemleri, farklı paket seçenekleri, otomatik şanzımanı, deri koltukları ve 4x4 V-Cross paketi ile kullanıcıların beğenisini kazandı. Ayrıca mükemmel tasarımı, 163 HP gücünde 2.5 litre çift turbo dizel motoru sonuna kadar destekleyen torku, yük kapasitesi ve üstün güvenlik özellikleri ile göz dolduran Isuzu D-Max, Euro 5 emisyon özelliğiyle çevresel ve güvenlik standartları fazlasıyla karşılıyor.

Isuzu D-Max Avrupa’da Ödülden Ödüle Koşuyor

Yüksek güvenlik standartları, güçlü motoru ve üstün donanım özellikleri ile satış rekorları kırmaya devam eden Isuzu D-Max’ın geçtiğimiz yıl lansmanı yapılmıştı. Isuzu kalitesini bilen, sürücülerin geçen yıl tanıştığı bu tasarım harikası araç, kısa sürede rakiplerine açık ara fark attı. İngiltere’deki VansA2Z.comadlı haber portalında yapılan halk oylamasıyla “Yılın Pick-up’ı” seçilirken, Almanya’da da 4x4 ithal araç kategorisinde büyük farkla birinci oldu. Isuzu D-Max, 2012 yılı sonunda yapılan lansmanın hemen ardından Romanya ve Macaristan’da da “Yılın Pick-up’ı” seçilmişti.

Alman Ceo: ‘Bu ödül motivasyon kaynağı oldu’

Isuzu Almanya Ceo’su Mr. UdoEmmerling, D-Max’ i seçen herkese ilgi ve güvenlerinden dolayı teşekkür ederek bu ödülün, liderlik sıfatını devam ettirebilmek adına kendilerini daha fazla motive edeceğini söyledi.

Çabayla gelen büyük ödül

İngiltere’de kısa bir süre içinde “Yılın Pick-up’ ı” ödülüne layık görülen D-Max, kullanıcının memnuniyetini kazandı. Isuzu İngiltere Genel Müdürü Mr. William Brown ise, “D-Max’ in üstün güvenlik standartları, her ihtiyaca yönelik donanım özellikleri, etkileyici tasarımı, dayanıklılığı ve düşük yakıt tüketimi üzerine yoğun çalışmalar yaptık ve çabalarımızın sonucunda bu ödülü almaktan oldukça memnunuz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.