Isuzu D-Max İngiltere’de 3.Kez Yılın En İyi Filo Aracı Seçildi

Isuzu D-Max İngiltere’de 3.Kez Yılın En İyi Filo Aracı Seçildi

Güçlü teknik özellikleriyle dayanıklılığı bir üst seviyeye taşıyan, toplam ihracatı 1 milyon adedi geçen Isuzu D-Maxpick-Up, Londra’da 3.Kez “Van Fleet World” ödülüne layık görüldü.

2002 yılında, 1 tonluk Pick-Up modelinin üretimini, dünya çapında Pick-Up’ların en büyük pazarı Tayland’a taşıyan Isuzu, aynı yılda D-Max’i lanse etti. İç pazarda kazandığı çok sayıda prestijli ödülle Tayland’da en çok satan araçlardan biri haline gelen D-Max, ilgili tarihten bu yana dayanıklılığı, güvenilirliği ve yakıt ekonomisi ile ünlenerek dünya çapında 100’den fazla ülkenin takdirini kazandı.

Birleşik Krallık’ta 3. kez ödül aldı

Isuzu D-Max, 21 Mayıs’ta Londra’da düzenlenen Van Fleet World Ödülleri’nde “En İyi Pick-Up” seçilerek başarısını bir kez daha taçlandırdı. Alınan bu ödül ile D-Max, Birleşik Krallık’ta üçüncü kez ödül kazanmış oldu.

Hem iş amaçlı hem kişisel amaçlı kullanılıyor

Van Fleet World Editörü, Isuzu’nun yeni D-Maxpick-Up ile dayanıklı, sağlam iş kamyoneti kimliğinden çıkarak geniş yelpazeli model ve özellikleriyle seri Pick-Up üretimine geçiş yaptığını belirtti. Isuzu D-Max’in, hem kişisel hem iş amaçlı kullanılmasının yanı sıra, kamunun da ilgisini çeken bu çeşitlilik ve özellikler, jüri üyeleri tarafından takdir edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.