Isuzu IDEF’13’te zırhlı araçlarıyla yerini aldı

Isuzu IDEF’13’te zırhlı araçlarıyla yerini aldı

Anadolu Isuzu, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 11'incisi düzenlenen IDEF’13Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda, özel olarak üretilen güvenlik donanımlı araçlarıyla görücüye çıktı.

Anadolu Isuzu, ürettiği küçük otobüs ve ticari araçların yanı sıra özel üretim zırhlı araç, gözaltı aracı ve D-Max’leri ile savunma sanayi alanında da adından sıkça söz ettiriyor.

Novo Ultra Gizli Zırhlı Personel Taşıma Aracı’ndan Novociti Gözaltı Aracı’na, D-Max 4x4 Kriminal Araç’tan D-MaxLimited’e kadar geniş araç segmenti ile fuarda yer alan Isuzu, düzenlendiği şovlarla da fuar ziyaretçilerinin ilgisini çekti. Fuar boyunca iki K9 cins köpek ve eğitmenlerinin görsel şov yaptıkları Isuzu standı, fuarın en çok ziyaret edilen standı oldu.

D-MaxKriminal Hakkında;

Tekerlekli araçların geçemeyeceği zeminlerde araçlara güvenli sürüş imkânı veren ve düşük zemin basıncı ile yüksek tutunma gücü sağlayan Palet Sistemi, D-Max4x4 Kriminal Araç’ın her bir çekerinde ayrı ayrı yer alıyor.

Sistem çıkarıldığında da aracın orijinal lastikleri rahatlıkla takılabiliyor. Aracın asfalt ve kuru düz toprak zeminde 80 km/sa hız, karlı zeminde ise 120 km/sa hız ile ilerlemesini sağlayan Palet Sistemi, aracın çekiş gücünün azalmasına da sebep olmuyor.

Özel amortisör sistemi ve yükseltme kiti ile fuarın gözdesi olan özel üretim D-Max 4x4Limited ise yan basamak, çamurluk ve ön tampon özellikleriyle dikkat çekiyor. Çeki demiri ve özel off-road lastikleriyle D-Max Limited, her koşulda güvenli sürüş olanağı sağlıyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.