Isuzu Kamyonet'leri İzmir'in yükünü taşıyor

Isuzu Kamyonet'leri İzmir'in yükünü taşıyor

İzmir’in güçlü kuruluşları filolarını Anadolu Isuzu’ nun şampiyon lakaplı N serisi kamyonları ile yenilemeye ve büyütmeye devam ediyor. Şimşek Gıda, Zabunoğlu, Balkan Süt ve Aydem&Gediz Elektrik’e 156 N Serisi Kamyon ve kamyonet teslimatları hafta başında

Anadolu Isuzu İzmir bayii Erdiloğlu  otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçların  teslimat törenlerine Erdiloğlu şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan ERDİL, Satış ve Pazarlama Müdürü Erdal DEMİR, Anadolu IsuzuSatış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay,Satış Müdürü Tunç Karabulut, Pazarlama Şefi Demir Dikmen ,Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler ve Kamyon Bölge Satış Sorumlusu Umut Akın katıldı.

Gelişen Gıda Sektöründe Isuzu’nun N Serisi kamyonlarının müşteri tercihinde açık ara önde olduğunu ifade eden Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay,  törenlerde yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

“Müşterilerimizin de ifade ettiği gibi tercih edilme nedenimiz, özelliklerimizle rakiplerimizin çok önünde olmamız. Dayanıklılığı, güçlümotoru ve yakıttaki tasarrufu ile N serisi kamyonlarımız pazarın şampiyon lakabını almaya kazanmıştır. Müşterilerimizin sadece satış değil satış sonrası hizmetlerimizden de memnun kalmaları bizim için son derece önemli. Türkiye çapında120 servisnoktasında verdiğimiz servis hizmetiyle müşterilerimizin her an her yerde yanındayız.Bu da bizim ayrıcalıklarımızdan en önemlisidir diyebiliriz.”

ŞİMŞEK GIDA

İlk teslimat Şimşek Gıda’nın tesislerinde gerçekleştirildi. Coca Cola’nın Ege ve Akdeniz Bölgesindeki dağıtımını gerçekleştiren Şimşek Gıda’nın filosunun tamamını Anadolu Isuzu ile yenilediklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şimşek, “İhtiyacımızı karşılayacak en iyi ürünü seçmek durumundayız. Yaptığımız çalışmalara eşdeğer hizmet verecek, yükümüzü taşıyacak ekonomik özellikleriyle bizi yolda bırakmayacak avantajları ile Isuzu araçları tercihimiz oldu” dedi.

ZABUNOĞLU

Günün diğer teslimatı yılların markası Kula Doğal Maden Suyu’nun sahibi olan Zabunoğlu firmasına yapıldı. 3 adet NPR 3D kamyonu teslim alan şirket başkanı Kemal Zabunoğlu, burada basına şirketi ile ilgili bilgi verdi. Isuzu’nun, Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirten Kemal Zabunoğlu şunları söyledi;

“Isuzu bizim için vazgeçilmezdir. Isuzu güvendir. Satış ve satış sonrası noktalarıyla bize en iyi hizmeti veren bir markadır.42 yıllık geçmişe sahip kuruluşumuzunürünü olan Maden suyumuzun bütün Anadolu’ya dağıtımı Isuzu kamyonları ile yapılmaktadır. Satışını gerçekleştirdiğimiz 18 çeşit ürünümüz Isuzu’nun kamyonları ile Anadolu’ya taşınmaktadır.“

Günün en önemli teslimatlarından biri de, Aydem & Gediz Elektrik’in Bornova tesislerinde gerçekleşti.

110 adet N serisi kamyon ve 30 adet  D MAX 4x4 Pick-up alımı ile rekora imza atan Aydem & Gediz Elektrik’in Elektrik YETKİLİSİ AHMET ARI son  partide alınanev ve iş yerlerine hizmet için kullanılacak kepçe aparatlı Isuzu  kamyonları  ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi .

Isuzu kamyonlarının güvenilirliğinden söz ederek Isuzu servislerinin başarısına da dikkat çeken İzmir Bölge müdürü Mehmet Buharlıoğlu, 30 adet D-Max’in zor koşullarda başarı ile kullanıldığını, yılsonunda büyük bir parti kamyon alımı daha yapacaklarını belirtti.

BALKAN SÜT

Günün son teslimatı Gıdasektörününbaşarılı markası BALKAN Süt ve Süt ürünleri’ne yapıldı. Şirket sahibi Halil Durmaz, Isuzu’nun N serisi kamyonları ile filolarını genişlettiklerini,ilk planda aldıkları 15 adet kamyonla İç Anadolu ve İstanbul’aürün sevkiyatına başladıklarını söyledi.

NAK KARGO

Hafta içinde bir teslimat da Nak Kargo’ya yapıldı. Yılbaşından bu yana  aldıkları  kamyon ve kamyonet sayısının 40  bulduğunu ifade eden Nak Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Erdem,“En son partide 10 adet araç alımımız gerçekleşti Araçlarımızı ağırlıklı olarak yurtiçi ve İzmir şehir içinde kullanıyoruz. Erdiloğlu Otomotiv ile kurulan yıllara dayalı diyaloğumuzla filolarımızı Isuzu’nun N Serisi kamyon ve kamyonetleri ile gençleştirdik. Güçlü yapısı ve ekonomikliği ile bize fazlasıyla katkı sağlayan N Serisi kamyonların alımına devam edeceğiz “ dedi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.