Isuzu turizm taşımacılarını bir araya getirdi

Isuzu turizm taşımacılarını bir araya getirdi

Isuzu, turizm sezonun açılışı dolayısıyla gerçekleştirdiği gecede Mini Tur’a 7 adet Turkuaz teslim ederken, turizm taşımacılığı sektörünü de bir araya getirdi.

Isuzu sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte Mini Tur; Isuzu’dan aldığı 7 adet Turkuaz’ı teslim alırken turizm sezonunun da resmi açılışını yaptı. Isuzu’nun düzenlediği geceye Mercedes Benz Türk yetkilileri de konuk olarak katılırken, aynı zamanda turizm taşımacılarını da bir araya getiren Isuzu, etkinlik çerçevesinde Mini Tur'a da 7 adetlik Turkuaz araç teslimatının törenini de gerçekleştirdi. Araç teslimatının ardından İstanbul Modern Sanat Müzesi Modern Restaurant’ta gerçekleştirilen kokteyl ile turizm taşımacılığı sektörü ve otomotiv üreticileri bir araya geldi.


Gerçekleştirilen etkinliğe Isuzu’dan Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı ve Pazarlama Müdürü Bilge Gündüz Mercedes Benz Türk’ten Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Bölüm Müdürü Tufan Akdeniz, Hafif Ticari Araç Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak MBT Bayii Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Turizm Taşımacıları Derneği(TTDER) Başkanı Sümer Yığcı, TTDER Genel Sekreterleri Nusret Erturk ve İbrahim Artırdı, TOF Genel Başkanı ve Ulusoy Holding Genel Müdürü Mustafa Yıldırım, Ersoylar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy ve Mini Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öksüz’ün de aralarında bulunduğu 130 davetli katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen gecede turizm sektörünün yeni sezon beklentileri ve sorunları da konuşuldu. Hafif ticari araç rakamlarında Türkiye’nin en çok satan iki markasını ve turizmcileri bir araya getiren geceye taşımacılık sektörünün de birçok sivil kuruluşu yer aldı. Turizm ve insan taşımacılığı sorunlarının da konuşulduğu gecede davetliler eğlenceli vakit geçirdiler. www.tasimacilar.com 10.04.2012/15:44