Isuzu Turkuaz Gölmarmara yollarında

Isuzu Turkuaz Gölmarmara yollarında

Manisa Gölmarmara Kooperatifi üyesi Ali Osman Altıntaş araç alımında Isuzu’yu tercih etti.

Ali Osman Altıntaş, araç parkını yenileme ve büyütme çalışmaları içinde 1 adet 2013 model Isuzu Turkuaz’ı filosuna ekledi. Anadolu Isuzu bayii Yükseliş Plaza tarafından satışı gerçekleştirilen Turkuaz, törenle Ali Osman Altıntaş’a teslim edildi.

Turkuaz alıcının ihtiyaçlarına cevap veriyor

Araç alımında kalitesine, konforuna ve en önemlisi gider kalemi olan yakıt ekonomisine uygun olmasını dikkate alarak seçimini yaptığını söyleyen Gölmarmara Kooperatifi üyesi Ali Osman Altıntaş “ Isuzu’yu tercih ettik. Çünkü yakıt tüketimi çok düşük, istediğimiz zaman parçasını bulabiliyoruz. İkinci el satmak istediğimizde zorluk çekmiyoruz. Ne zaman bir arızamız olsa servise anında ulaşıp derdimize çare bulabiliyoruz. Yükseliş plaza firması her zaman her işimizi hallediyor. Düşük faizli kredi kampanyaları da çok uygun olduğu için aracımızı yenileme kararı aldık. Bu imkanlarımız varken neden başka bir markayı tercih edelim” diyerek Isuzu alımındaki gerekçelerini sıraladı.

Isuzu otobüs grubun amiral gemisi

Ali Osman Altıntaş’ın uzun soluklu gerçekleştirdiği araştırmalar sonrası Isuzu otobüslerinin yakıt tasarrufunu, parça bulunabilirliğini, dayanıklılığını en ince ayrıntısına kadar büyük bir titizlikle incelemesinin ardından Isuzu’yu tercih ettiğini vurgulayan Yükseliş Plaza Satış Müdürü Ali Yüksel, “Turkuaz Euro 5 otobüsler çevreci, kaliteli, konforlu olmasıyla beraber en önemlisi uzun yollar için önem taşıyan bagaj büyüklüğünden dolayı tercih ediliyor. Bu aracımızdaki motor dünyanın en çok üretilen, en uzun ömürlü dizel motorudur. Anadolu Isuzu’nun otobüs grubunda amiral gemisi, ihracat lideri küçük otobüsü Turkuaz‘ı Manisa’nın önde gelen otobüsçülerinden olan Ali Osman Altıntaş’a aracı teslim etmekten büyük gurur duyuyoruz “ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.