Isuzu ve DemirDöküm’ün Ortak Çalışması

Isuzu ve DemirDöküm’ün Ortak Çalışması

Anadolu Isuzu, üst yapısı showroom olarak dizayn edilen 4 adet Isuzu N Wide kamyonet ile DemirDöküm’ü Türkiye’nin farklı illerinde tüketicilerinin ayağına taşıyor.

Bu önemli proje için, kapasite, dayanıklılık ve teknik özellikleri ile de DemirDöküm’ün Roadshowu’na en uygun araçlar olarak öne çıkan, dünyada emisyon hacminin azaltılmasına yönelik yapılan en son araştırmalara ve düşük işletim gideri ihtiyaçlarına paralel olarak tasarlanan Isuzu N-Wide araçları tercih edildiğini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, DemirDöküm İnfo Mobil araçlarını tasarlarken Isuzu gibi kendi alanında güvenilir ve lider bir marka ile ortak çalışmanın projeye önemli katkılar sunduğunu belirterek; “Güçlü bir marka olmanın en önemli adımlarından biri de müşteri beklentilerini anlamak, onlarla yalın bir dille konuşabilmek. Bu nedenle DemirDöküm İnfo Mobil araçlarının ziyaret edeceği tüm illerde önemli geri dönüşler alacağına inanıyorum. ” dedi.

   Araçların teslim töreninde hazır bulunan Anadolu Isuzu Satış direktörü Tunç Karabulut da şu açıklamayı yaptı:

   “DemirDöküm gibi Türkiye’nin sektöründe önde gelen markalarından biriyle böylesine önemli bir projede ortak hareket ediyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Dayanıklılık, ekonomi ve güvenin bileşimi Isuzu kamyonetleriyle bu projenin çok başarılı olacağına inanıyoruz.”

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.