Isuzu'nun  Mardin teslimatı gerçekleşti

Isuzu'nun Mardin teslimatı gerçekleşti

Anadolu Isuzu’nun Türkiye’de ürettiği ödüllü midibüsü Isuzu Novociti Life’nin teslimatları devam ediyor.

Türkiye’de üretilen ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen Isuzu Novociti Life, şimdi de Mardin halkının konforlu ulaşımını sağlamaya hazırlanıyor. Yeni Novociti Life aracın 2018 yılı üretimlerinin tamamının satışını gerçekleştiren Anadolu Isuzu, yurt içinde Bingöl, Afyonkarahisar, Sivas ve Hatay’a gerçekleştirdiği yüksek adetli teslimatlardan sonra şimdi de Mardin halkının konforlu ve güvenli yolculuk yapması için 22 adet Isuzu Novociti Life’yi teslim etti. Ulaşım ağını modern Isuzu midibüslerle yenileyen Mardin’de Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri Derneği 9 adet, Mardin Özel Halk Otobüsçüleri Derneği ise 13 adet Isuzu Novociti Life midibüsü teslim aldı.

Ak Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman, Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Erol Beşe, Mardin Özel Halk Otobüsçüleri Derneği Başkanı Halil Usanmaz, Kızıltepe Özel Halk Otobüsçüleri Derneği Başkanı Zeynel Abidin İncesu ve Isuzu Odabaşı-Bal bayi sahibi Ebubekir Bal’ın katıldığı törende bir konuşma yapan Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman; “Sınıfının en yeni, en konforlu, en güvenli ve en performanslı aracı olan, aynı zamanda yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın da ulaşımda kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayan ödüllü midibüsümüz Isuzu Novociti Life’tan Mardin’e 22 adet teslimat gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de, Türk işçilerimizin emeğiyle üretilen ve Mardin halkının hizmetine sunulacak olan modern toplu taşıma araçlarımızın uzun yıllar bu güzel şehrin insanlarını taşıyacak olmasından dolayı ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Mardin halkının konforlu ve güvenli ulaşımı için bölgede başarılı işlere imzasını atan Odabaşı-Bal bayimize ve Sayın Ebubekir Bal’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

anadolu-isuzu-teslimat-001.jpg

Kızıltepe ve Mardin Özel Halk Otobüsçüleri Derneklerinin aldıkları araçlar Kızıltepe ile Mardin Havalimanı ve Mardin Merkez ile Mardin Artuklu Üniversitesi arasında hizmet verecek.

Otobüs konforunda alçak tabanlı midibüs Isuzu Novociti Life

Yeni Isuzu Novociti Life, alçak tabanıyla değişen pazar ihtiyaçlarına yönelik bir çözüm olarak gün yüzüne çıktı. Büyük ve orta büyüklükteki otobüs yerine küçük boyutlarda otobüs konseptiyle dar sokaklı şehirleri de hedefleyen Novociti Life, aynı zamanda alçak tabanlı yapısıyla engelli ve yaşlı nüfusun sosyal hayata daha fazla katılımını da destekliyor.

Anadolu Isuzu’nun otobüs ürün grubunda 9.5 m uzunluğundaki Citibus modeli ile 7.5 m uzunluğundaki Novociti modeli arasında 8 m uzunluğuyla yeni bir segment oluşturan Novociti Life, midibüs boyutlarında otobüs görünümüyle dikkat çekiyor. Novociti Life’ın alçak tabanlı tasarımına uygun olarak arkaya konumlandırılan FPT marka NEF4 model motoru, 186 beygir güç ve 680 nm tork üretiyor. FPT’nin EGR (Egzoz gazı geri çevirimi) sistemine gerek duymadan Euro 6C emisyon normlarını karşılayabilen motor teknolojisi, yüksek enerji verimliliği ile düşük yakıt tüketimi sağlanmasını mümkün kılıyor.

Toplam 60 kişilik yolcu kapasitesiyle geniş iç hacimli Novociti Life, gün ışığının araç içerisinde etkin kullanımını sağlayan özel yolcu camı tasarımıyla, tekerlekli sandalyedeki yolcuların dahi yan camları kolaylıkla kullanabilmelerini sağlıyor. Bu sayede dış mekanı rahatlıkla gözlemleyebilen tekerlekli sandalyeli yolcular, Novociti Life’nin insan odaklı akıllı tasarımının tadını çıkarıyorlar.

Akıllı tasarım ile servis ve bakım kolaylığı

Yeni Isuzu Novociti Life, hem yolcuların konforu hem de aracın servis hizmetlerini minimum sürede gerçekleştirmek için özenle tasarlandı. Motor bölümü arka kısma alınan Novociti Life, bu sayede alçak tabanlı platformuna kavuştu. Motorunun arkada olması, gerekli durumlarda şanzımanın ve motorun bakım ve onarımını da kolaylaştırırken araç arkasındaki kapak tasarımı da servis edilebilirliği artıracak şekilde tasarlandı. Motor bölümüne üç taraftan ulaşılabilmesine imkân sağlayan bakım kapakları sayesinde bakım işlemleri kolaylaşırken müdahale süresi de kısalıyor.

Novociti Life yollara çıkmadan iki ödül birden aldı

Isuzu Novociti Life, Türkiye’de yollara çıkmadan önce 2 önemli kuruluştan ödül de aldı. Turquality kapsamında 2017 yılının sonunda düzenlenen ve Türkiye’nin en prestijli tasarım organizasyonu Design Turkey Yarışmasında “İyi Tasarım Ödülü”’nün sahibi olan Isuzu Novociti Life, ilk yurt dışı ödülünü de Nisan ayında A’Design Award & Competition’dan “Gold A’Design Award” ile aldı. Kompakt boyutlarıyla otobüs konforunu midibüs segmentinde yaşatan Novociti Life toplu ulaşımda midibüs segmentinde lider konumdaki Anadolu Isuzu’yu çok daha güçlü konuma taşıyacak.

isuzu-mardin-midibus-teslimati-001.jpg

 

 

mardin-anadolu-isuzu-teslimati.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.