Iveco Antalya Autoshow Fuar’ında Plaket Töreni Yapıldı

Iveco Antalya Autoshow Fuar’ında Plaket Töreni Yapıldı

Antalya Auto Show 2013 Otomotiv ve Ticari araç Fuarı Expo Center’de düzenlenen törenle açıldı.Fuar açılışında 30 adet Stralıs, 5 Eurocargo ve 13 adet Daily Kamyon teslimatı anısına plaket töreni yapıldı.

Törende almış oldukları 30 adet Stralis Hi-Way AS460 araç için Egemen Uluslar Arası Taşımacılık adına bir konuşma yapan firma temsilcisi Serhat Köken, 16 yıldır uluslararası lojistik faaliyetinde bulunduklarını değişik markalardan oluşan 47 araçlık çekici filosunu almış olduğu 30 adet Stralis Hi-Way AS460 araçlarla, 77 araca çıkardıklarını belirtti. Serhat Köken Stralis tercih etmelerindeki en büyük sebebin düşük işletim maliyetleri ve yüksek teknolojik donanımlarının yanı sıra Avrupa da 2013 yılının kamyonu seçilmesi olduğunu belirtti.

En gelişmiş elektronik sistemler

Iveco Araç A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı K.Koray Kurşunoğlu yapmış olduğu konuşmada; Iveco Yeni Stralis Hi-Way aracın yılın kamyonu seçilmesinin haklı gururunu yaşadıklarını ve toplam sahip olma maliyetinin azaltılması, daha az yakıt tüketimi, daha yüksek bir ergonomi, konfor ve tasarıma sahip sürücü kabini sunması, artırılmış yol güvenliği sağlamasının yanında ayrıca, Yeni Stralis Hi-Way piyasadaki en gelişmiş elektronik sistemleri Fren Yardım fonksiyonu ile donatılmış EBS’yi sunduğu gibi, opsiyonel olarak Şerit Takip Sistemi, ESP, Adaptive Crusie Control, Gündüz Farları yeni Sürücü Dikkat Desteği fonksiyonlarını da sunduğunu belirtti.

‘Uygun yükleme kapasiteleri nedeniyle tercih ettik’

Aydeniz Çelik Meyve Sebze, 8 Adetlik araç parkını almış olduğu 5 Adet Euro Cargo 150 E 18 MLL 5175 araçlar İle 13 e çıkarmıştır. Firma sahibi Cihan Çelik ‘hal de bu araçların birçok firma tarafından kullanıldığını ve kullananların araçlardan çok memnun olduklarını ve bizim işimize çok uygun yükleme kapasitelerinin olması öncelikli tercih sebebimiz oldu’ dedi.

‘Hafif kamyon segmentinde son yıllarda yükselişteyiz’

Iveco Araç A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı K. Koray Kurşunoğlu da plaket töreninde yapmış olduğu konuşmada Eurocargo araçlarının; 10t/12t/15t/16 ve 18t. azami yüklü ağırlık ve 10mt. faydalı şasi boyuna kadar geniş ürün yelpazesi ile her müşteri grubuna hitap edebildiğini, uygun yedek parça ve bakım maliyetleri, geniş bakım aralığı ile ekonomik bir işletim maliyeti sunmasından dolayı da Hafif Kamyon segmentinde son yıllarda giderek daha çok tercih edilmeye başlandığını belirtti.

‘Iveco araçları son derece sorunsuz’

Daily teslimatı anısına yapılan plaket teslimatı töreninde bir konuşma yapan Martı 07 Gıda Lojistik ve Satın Alma Müdürü Gökhan Kanbur, 40 yılı aşkındır gıda sektöründe çalıştıklarını ve 70 adetlik bir araç parklarının bulunduğunu ve son 3 yıldır araç ihtiyaçlarını İveco marka araçlardan alarak giderdiklerini belirtmiştir. Daha çok kısa mesafeli dur kalkı çok olan işlerde araçları kullandıklarını ve araçların çok ekonomik işletim maliyetleri olması ve çok sorunsuz araçlar olması öncelikli tercih sebeplerinin olduğunu belirtmiştir.

Daily araçları C kesit şasesinden dolayı çok dayanıklı

Iveco Araç A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı K.Koray Kurşunoğlu ‘da yapmış olduğu konuşmada her geçen yıl ulusal ve yerel firmaların araç parklarında ve bu firmaların distribütörlerinde bulunan araç filolarında Daily araçların, farklı versiyonlarda 130Bg ve 150Bg. Motor, tek/çift lastik, farklı şasi boyları, özellikle segmentinde C kesit şasesinden dolayı çok dayanıklı bir yapıya sahip olması ve uzun yıllar yıpranmadan hizmet sunmasından dolayı tercih edildiklerini belirtti..

Törende firma sahiplerine plaketlerini Iveco Araç Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür. Yardımcısı K.Koray Kurşunoğlu, Ege Bölge Müdürü Adli Emiroğlu ve Gün-Las Otomotiv Satış Müdürü Ramazan Uyanık takdim etti.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.