İveco Auto Show 2013’te yerini aldı

İveco Auto Show 2013’te yerini aldı

Antalya AFT Fuarcılık tarafından düzenlenen ve birçok ünlü markanın ticari araçlarının yer aldığı Antalya Auto Show 2013 Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları fuarı 9’uncu kez kapılarını açtı.

Birçok markanın yeni modellerini sergilediği Antalya Auto Show 2013 Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı, Expo Center Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarın açılışına Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Murat paşa Belediye Başkanı CHP’li Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Böcek ve Otomotiv Distribütörleri Derneği Genel Koordinatörü Hayri Ece katıldı.

Açılış sonrası tek tek katılımcıları ziyaret eden Ak Parti Antalya milletvekili Sadık Badak Iveco standına geldiğinde aldığı bilgiler doğrultusunda aracın performansı, dizaynı ve yakıt ekonomisi ile beraber kullanıcısının da rahatlığının düşünülmüş olmasının önemli olduğuna dikkat çekti.


48 adet Iveco fuar açılışı sonrası sahiplerine teslim edildi

Fuar açılışı sonrası Iveco, Egemen Uluslararası Taşımacılık Ltd.Şti.’ye 30 adet Stralis HI-WAY AS 460, Aydeniz Çelik Meyve Sebze Ltd.Şti’ye 5 adet Eurocargo 150E 18 MLL 5175 ve Martı 07 Gıda Ltd.Şti firmasına da 13 adet Daıly araç teslimatı gerçekleştirdi.

Egemen 30 adet Stralis aldı

16 yıldır Uluslararası Lojistik alanında hizmet verdiklerini aktaran Egemen Uluslararası Taşımacılık Ltd.Şti. firma temsilcisi Serhat Köken, araç parkında 47 adet farklı markalarda çekici bulunduğunu belirterek alınan 30 adet Stralis HI-WAY AS 460 ile filodaki sayının 77 adede ulaştığını belirtti.

Aracı tercih etmelerindeki en büyük nedenin, yüksek teknolojik donanıma sahip olan Stralis’in kendilerine düşük işletim maliyetleri sunmasının yanı sıra Avrupa’da 2013 yılının kamyonu seçilmiş olması olarak açıkladı.


“Gıda Taşımacılığına en uygun araç”

Farklı markaların bulunduğu 8 adetlik araç parkına 5 adet Eurocargo 150E 18 MLL 5175 alan Aydeniz Çelik Meyve Sebze Ltd.Şti firma sahibi Cihan Çelik’te bu araçların birçok firma tarafından kullanıldığını, kullanıcıların araçlardan memnun kalması ve araçların yaptıkları taşımaya uygun kapasiteye sahip olmasından dolayı tercih ettiğini ifade etti.


“Daha çok kısa mesafede kullanıyoruz”

40 yıldır gıda sektöründe taşımacılık yaptıklarını aktaran Martı 07 Gıda Ltd.Şti. Lojistik ve Satın alma müdürü Gökhan Kambur’da son 3 yıldır filolarını İveco markası ile genişlettiklerini söyleyerek “daha çok kısa mesafeli dur-kalk’ı çok olan işlerde araçları kullanıyoruz. Araçlaırn ekonomik işletim maliyetlerinin olması ve bize sorun çıkarmaması öncelikli tercih sebebimiz” dedi.

Teslimat sonrası firma yetkililerine Iveco Araç Sanayi ve Tic. A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı K. Koray Kurşunoğlu ve Ege Bölge Müdürü Adli Emiroğlu tarafından plaket takdim edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.