Iveco Bauma 2013’e katılmak için hazır

Iveco Bauma 2013’e katılmak için hazır

Iveco, 30.su gerçekleştirilecek Bauma Uluslararası Ticaret Fuarında off-road’a yönelik tüm araçlarını sergileyecek.

Bauma Fuarı, inşaat ve madencilik sektörüne yönelik araçların, donanımların ve ürünlerin sergilendiği dünyanın en büyük ticaret fuarlarından biri. Fuar, 15-21 Nisan arasında Münih’te gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler, Iveco standında Fiat Endüstriyel’e ait tüm araçları görme fırsatı yakalayacaklar.

ergilenen araçlar

Küçük vanlardan 18 tekerlekli kargo araçlarına, küçük kazı araçlarından 60 tonluk kazı araçlarına kadar Iveco’nun tüm off-road araçları fuarda yerini alacak. Her bir araç, çalışma alanında kabin konforundan ergonomiye, esnek çözümlere ve kötü arazi şartlarında ilerleyebilme kabiliyetine sahip. Bauma 2013’te sergilenen Iveco’nun ağır ve orta sınıf araçları: AT 400 T 45 WT/P traktör çekicisi, tamamen yenilenmiş kabini, off-road ve otoyol için uygunluğuyla Yeni Trakker; 2013’ün kamyonu seçilen, Euro VI AS 440S50 T/P traktör versiyonuyla Yeni Stralis Hi-Way; 75 “E” ve 80 “E” donanımlı traktör versiyonuyla Eurocargo ve 8x6 ADT 30m dönebilen kabiniyle Astra Dumper HHD9. Daily de çeşitli kişiselleştirilebilme olanaklarıyla hafif araç sınıfında fuardaki yerini alacak.

Kullanılan Teknoloji

Sergilenen tüm araçlarda FPT Endüstriyel tarafından geliştirilen, yüksek verimliliğe sahip, düşük tüketimli ve düşük salınımlı motorlar olduğu belirtilirken, buna ek olarak hem Yeni Trakker, hem de Yeni Stralis Hi-Way’de olan HI-eSCR teknolojisi off-road maden yollarında motora kolaylık sağladığı ifade edildi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.