Iveco Bayisi Özgözde Bir Günde 56 Adet Araç Teslimatı Gerçekleştirdi

Iveco Bayisi Özgözde Bir Günde 56 Adet Araç Teslimatı Gerçekleştirdi

Iveco Bursa yetkili satıcısı ve servisi Özgözde Otomotiv bir günde 3 firmaya 56 araç teslim etti.

Özgözde Reis Temizlik’e 11 adet Eurocargo ve 2 adet Daily 7 ton çöp aracı, Karacan Temizlik’e 13 adet Eurocargo ve 15 adet Daily çöp aracı, Gürnak Nakliyat’a 13 adet Eurocargo 2 adet Stralis nakliye aracı teslim etti.

Coşkuner, ‘Iveco araçları AB normları taşıyor’

Törende araçları teslim alan Reis Temizlik firma sahibi İsmail Coşkuner Iveco araçların tavan tip egzost sisteminin bulunması, yığma tip makaslarına sahip olması, tepe lambalarının hazır olması, K şasiyesi ile çöp toplama misyonuna uygun olduğunu ve AB normlarını taşıdığını belirtti Ayrıca araçların yakıt tüketiminden memnun olduklarını, Eurocargo’nun dar alanlarda manevra kabiliyetinin yüksek olduğunu ve bu özelliklerin tercihinde önemli rol oynadığını ifade etti.

Kurşunoglu, ‘Markamızdaki özel yerini koruyacak’

Törende konuşma yapan Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu,”Reis Temizlik sektörün öncü firmalarından biri olarak her zaman markamızdaki özel yerini koruyacaktır” dedi. Bundan sonraki alımlarında da mutlaka bir araya geleceklerini belirtti.

Törene Iveco Araç Filo ve Özel Satışlar Müdürü Erkan Erşin ve Iveco Yetkili Satıcısı Özgözde Bursa Genel Müdürü Ercan Arslan ve Özgözde Bursa Satış Müdürü Arkın Mendi de hazır bulundular.

Iveco tüm beklentileri karşılıyor

Toplam 28 araç teslim alan Kara-can Temizlik Satınalma Müdürü Emrah Elmas şunları söyledi “temizlik alanında birçok yeniliğin ve başarının altına imzasını atan Kara-Can Temizlik donanımlı ekip ve ekipmanlarıyla Türkiye çapında sektörde önceliği hedefliyor. Iveco araçları, düşük yakıt tüketimi, sağlamlık ve her hacme uygun çöp taşıma araçlarının bulunmasından ve özellikle temizlik işlerinden kullanılacak araçların tamamının tüm donanımlara sahip olmasının sağladığı avantajlardan dolayı aldıklarını söyledi. Diğer taraftan 6 + 1 oturma kapasitesine sahip çift kabin Iveco Daily Kamyonları dış mekan temizliği, peyzaj işlerinin yapılmasında sağladığı fayda, verimlilik, ilave personel taşınabilmesi, yakıt tasarrufu sağlaması ve bakım masraflarının uygunluğundan dolayı tercih ettiklerini' belirtti.

Kurşunoğlu, ‘Bizim için gurur verici’

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu şunları söyledi; Kara-Can Temizlik sektörünün öncü firmalarından olup yoluna Iveco ile devam ediyor olması bizler için gurur vericidir. Törene Iveco Araç Filo ve Özel Satışlar Müdürü Erkan Erşin ve Iveco Yetkili Satıcısı Özgözde Bursa Genel Müdürü Ercan Arslan ve Özgözde Bursa Satış Müdürü Arkın Mendi de hazır bulundular.

Güven, ‘Filomuzu daha da güçlendireceğiz’

Aynı gün 15 araç teslim edilen Gürnak Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Güven şunları söyledi, uzun yıllardır otomotiv sektöründe tutarlı ve kaliteli hizmet anlayışını ilke edinmiş olan Gürnak kalitesini tüm sektörlerle paylaşmak üzere organizasyonunu Iveco ile genişletiyor. Iveco Eurocargo araçları düşük yakıt tüketimi, sağlamlık ve dayanıklılık, farklı boylardaki orijinal aks mesafeleri ile her türlü taşımacılığa uygun hacimlerde kasa ölçüleri sağlamasından ve periyodik bakım aralıklarının uzunluğundan dolayı tercih ettiklerini ve uzun vadede yolumuza Iveco ile devam ederek, filomuzu daha da güçlendirmeyi düşünüyoruz’ dedi.

Kurşunoğlu, ‘İşe göre araç konseptini Türkiye’ye getirdik’

Törende konuşma yapan Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu, dünyanın en büyük motor üreticilerinden biri olan Iveco’nun, Gürnak Nakliyat’a sunduğu alternatif motor seçenekleri, farklı ölçülerdeki orijinal dingil mesafeli araçları ile farklı şasi boyları ve yüksek hacimli kasa ölçüleri ile işe göre araç konseptini Türkiye’ye getirdiklerini belirtti. Törende ayrıca Iveco Araç Filo ve Özel Satışlar Müdürü Erkan Erşin ve Iveco Yetkili Satıcısı Özgözde Bursa Genel Müdürü Ercan Arslan ve Özgözde Bursa Satış Müdürü Arkın Mendi de hazır bulundular.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.