İveco bayisi Özgözde yeni tesisini hizmete açtı

İveco bayisi Özgözde yeni tesisini hizmete açtı

İveco çatısı altında 18 yıldır satış ve servis alanında faaliyet gösteren Özgözde Otomotiv, yeni tesisinin açılığını Eskişehir’de düzenlenen bir törenle gerçekleştirdi.

Özgözde otomotiv’in Eskişehir’de gerçekleştirdiği açılış törenine Eskişehir üst düzey yöneticileri, Iveco Araç Yönetim Kurulu Başkanı Maurizio Manera, Özgözde Yönetim Kurulu Başkanı Erol Arslan ve çok sayıd davetli katıldı.

İveco’nun 5 yıldaki bayi satışları yüzde 70 arttı

Türkiye’de hızla büyüyen bir bayii teşkilatına sahip olduklarını ifade eden Iveco Araç Yönetim Kurulu Başkanı Maurizio Manera, 5 yılda bayii satışlarının yüzde 70 oranında büyüdüğünü belirtti.

18 yıldır İveco çatısı altında hizmet veren Özgözde Otomotiv’in İveco’nun büyümesinde büyük rol oynayan bayilerinden biri olduğunu söyleyen Iveco Araç Yönetim Kurulu Başkanı Maurizio Manera,” Sadece Özgözde son 5 yılda 4 yeni tesisini hizmete sunmuştur, bu yıl da yeniden yapılanma çalışmalarımız çerçevesinde Özgözde’nin gördüğünüz yeni, modern tesisini hizmete sunuyoruz. Amacımız hem ürün hem hizmet anlamında tüm gücümüz ile müşteriye daha yakın olmak” şeklinde açıklama yaptı.

15 bin m2’lik tesisin 3 bin m2’si kapalı alandan oluşuyor

Manera’nın ardından söz alan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erol Arslan ise konuşmasında toplamda 15 bin m2 alana sahip olan Eskişehir tesisinin 3 bin 700 m2’sinin kapalı alandan oluştuğunu söyledi ve “biz Iveco’nun güçlü geleceğine inanıyoruz ve bugün yeni tesisimizi Iveco’nun en yeni ürünleri ile tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.