İveco, Comtrans 2013’te tüm segmentini sergiledi

İveco, Comtrans 2013’te tüm segmentini sergiledi

İki yılda bir gerçekleşen 12'nci Uluslararası “Comtrans 2013” Fuarı’na katılan İveco sergilediği tüm ürün grubuyla göz doldurdu.

Moskova’da gerçekleşen 12. Uluslararası Ticari Araçlar, Yedekparça ve Servis Ekipmanları İhtisas Fuarı’na İveco Hafif, orta ve ağır grupta yer alan araçlarının yanı sıra otobüsleriyle de göz doldurdu.

İveco’nun fuar’da sergilediği araçlar

İveco’nun Comtrans Fuarında sergilediği araçlar içerisinde CNG’li Daily minibüs, 7 Ton ağırlığı ve orta mesafeli taşımacılığa uygun Daily 70C 15, ağır sınıf araç grubunda yer alan Trakker, International Truck of the Year 2013 ödülüne hak kazanan Stralis Hi-Way ve Turizm taşımacıları için üretilen Magelys PRO bulunuyor. Ayrıca İveco’nun 6x6 ve 8x8 tekerlekli inşaat ve madencilik faaliyetleri için özelleştirilmiş iki Astra HD9 damperli kamyon da fuar’da yerini aldı.

CNG ticari araçla riçin en iyi alternatif

Iveco, Russia LLC ve Rusya Federasyonu’nun doğal gaz üreticisi ve sağlayıcısı Gazprom PLC ile yılın başında yaptığı anlaşma ile birlikte hareket edip doğalgazlı araçların kullanımını teşvik etmeyi öngörürken, aynı zamanda yapacakları kampanya ve organizasyonlarla da CNG’li araçların ticari araçlar için en iyi alternatif olduğunu savunuyor.

Fuar tüm fırsatları da gözler önüne seriyor

Comtrans fuarı’nın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Iveco Rusya LLC’nin başkanı Alfredo d’Errico fuarın fırsatları da beraberinde getirdiğini belirterek “Bu fuar, ürünlerimiz ve ana atılımlarımızı göstermemiz için harika bir fırsattır. Bu yıl bizim için biraz daha özel: Rusya’da CNG araçların tanıtımında ve en büyük devlet şirketlerinden Gazprom PLC ile süren ortaklığımızda büyük ilerlemeler kaydettik, bu durum bizi bu yolda daha ileriye gitmeye teşvik ediyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.