İveco Daily'nin 40 yıllık başarısı

İveco Daily'nin 40 yıllık başarısı

Çevreci Daily Blue Power ailesi ile 2018 Yılının Uluslararası Panelvanı ödülünü alan Daily 40. Yılını kutluyor.

1978 yılında sahneye çıkan Daily, eşsiz çok yönlülük, güvenilirlik ve verimlilik sunan arkadan itişli ve bağımsız ön süspansiyona sahip, kamyondan esinlenilen şasisiyle hafif ticari araç kavramında devrim yarattı. Artık üçüncü nesle geçmiş olan Daily geride bıraktığımız 40 yıl boyunca sürekli kendini geliştirerek her zaman özüne sadık kalırken bir taraftan da günümüz dünyasında sürdürülebilirliğin lideri olmak için yenilikçiliğin sınırlarını zorlamaya ve müşterilerinin sürekli değişen istekleri ile gelişmeye devam etti. Lansmanının üzerinden geçen 40 yıl boyunca Daily, endüstride sayısız ilke imza attı ve endüstri uzmanlarının saygısını kazanarak prestijli uluslararası ödüllere layık görüldü.

IVECO Daily, hafif ticari araçlarda yenilikçiliğin, çok yönlülüğün ve verimliliğin sınırlarını zorladığı 40 yılını kutluyor. 1978 yılında sahne alışından bu yana Daily sektörü değiştiren çok büyük yeniliklere imza attı. Bunların arasında arkadan itişli ve bağımsız ön süspansiyona sahip kamyondan esinlenilen şasiden, dünyada bir ilk olarak 1999 yılında Common Rail teknolojisini devreye almasına veya dönüş ve frenleme esnasında aracın kullanımını düzenleyen gelişmiş Elektronik Stabilite Programı (ESP) programına kadar pek çok başarı var.

daily-iveco-mavi.jpg

Lansmanından bu yana geçen yıllar boyunca Daily, daima özüne sadık kalırken bir taraftan da müşterilerinin sürekli değişen isteklerini karşılamak için değişmeye devam etti. Verimli ve çevre dostu teknolojilerin taşıma sektöründe gittikçe önemli faktörler haline gelmesiyle Daily, bu alanlarda yolu açarak öncü görevini üstlendi. Daily bugün de benzersiz Daily Blue Power konsepti ile sürdürülebilirlik alanında endüstrinin lideri. Daily Blue Power, taşımacıları en sıkı çevresel düzenlemelerin engellerinden kurtaran ve "2018 Yılının Uluslararası Panelvanı" ödülünü alan bir araç ailesi.

3 kıtada üretilen ve 110 ülkenin asfaltlarında yol kateden 3 milyondan fazla Daily aracı bu ailenin popülerliğinin ve dünya çapındaki müşterilerimizin spesifik ihtiyaçlarına uyum sağlayabilme konusundaki üstün yeteneğinin kanıtıdır.

Pierre Lahutte, IVECO Marka Müdürü, şöyle diyor: "Bu yıl, başlangıçtan beri sektörün lideri bir araç ailesi olan ve 40 yıldır endüstrinin çevreci, sürdürülebilir taşımaya geçmesinin öncülüğünü yapan Daily'nin ömründe önemli bir kilometre taşını kutluyoruz. Uzun tarihi boyunca Daily, taşıma operatörleri ve sektör uzmanlarının takdirini kazanmış ve dünya çapında pek çok ödüle layık görülmüştür. Daily her zaman geleceğe odaklanan ve temel değerlerimiz olan çok yönlülük, güvenilirlik ve verimliliğe sadık kalarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını öngörmeyi bilen, bu şekilde de müşterilerimizin işletmeleri ve çevresel sürdürülebilirlik için ideal iş ortağı olan bir araç ailesi." 

3,3 ton ila 7,2 ton brüt araç ağırlığı ve 7,3 m3 ila 19,6 m3 kargo hacmi ile endüstrideki en geniş yelpazeye sahiptir. Gelişmiş özellikleri performansın sınırlarını zorlayan, konforu yeni bir seviyeye taşıyan, daha fazla bağlanabilirlik sağlayan teknolojiler kullanıyor ve Toplam Sahip Olma Maliyetini azaltarak İşletme İçgüdüsüne uyumlu bir şekilde kendisini mükemmel bir iş ortağı yapıyor.

Blue Power Ailesi sürdürülebilirliğin lideri olarak en gelişmiş dizel ve alternatif çekiş teknolojilerine sahip. 2020 Gerçek Sürüş Emisyonları düzenlemelerine hazır ilk LCV (hafif ticari araç) olan Daily Euro 6 RDE 2020 Ready, LCV endüstrisinde 8 vitesli otomatik dişli kutusuna sahip ilk CNG araç olan Daily Hi-Matic Natural Power ve sıfır emisyona sahip Daily Electric ile gelecek şimdiden burada. Bu aile, şehir ve banliyö işlerinde sınırsız teslimat için mükemmel çözümü sunarak gürültü ve emisyon kısıtlamalarının en üst düzeyde olduğu şehir merkezlerine günün her saatinde ulaşım imkanı oluşturuyor.

iveco-daily-001.jpg

 

iveco-daily-himatic-blue-power-001.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.