Iveco dan Omeks’e Teslimat

Iveco dan Omeks’e Teslimat

Iveco Araç Gebze yetkili satıcısı Karataş Otomotiv, Omeks Taşımacılık firmasına 5 adet kamyon teslimatı gerçekleştirdi.

Karataş Otomotiv, Omeks Taşımacılık firmasına 3 adet Iveco Daily 7 ton kamyon ve 2 adet Iveco Eurocargo 15 ton kamyon teslim etti.

Törene, Omeks Genel Müdürü Mehmet Başar, Iveco Araç satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu, Iveco Araç bölge satış müdürü Çağatay Akyol, Omeks Taşımacılık Lojistik müdürü Ali Özyar,Iveco yetkili satıcısı Karataş Otomotiv Satış müdürü Cemal Afşar, satış danışmanları Engin Can ve Ümit Daşdelen katıldı.

“Kampanya Lojistiği”

Törende bir konuşma yapan Omeks Genel Müdürü Mehmet Başar;
“Firmamız ‘özellikli’ malzemelerin taşınması, elleçlenmesi, depolanması; olası aksaklıkların, sorunların “çözüme” kavuşturulması ve sorunlu malzeme onarımlarının sağlanması tanımına sahip “P.O.P. Lojistiği’ne” ve kampanya lojistiğine odaklanmıştır” dedi.

“Iveco’nun düşük yakıt tüketimi ve işletme maliyeti tercih sebebi oldu.”

Başar, amaçlarının “Kampanya ve P.O.P. Lojistiği & Yönetimi” kavramının yaratıcısı olarak, sektörde liderliklerini sürdürmek, bu hizmeti uluslararası arenaya taşımak olduğunu belirtirken; Iveco markasını; düşük yakıt tüketimi, servis kolaylığı ve düşük işletme maliyetlerinden dolayı tercih ettiklerini söyledi.

“Bu teslimat bizim için önemli.”

Teslim töreninde bir konuşma yapan Iveco Araç satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu,”Lojistik sektörüne farklı iş çözümleri getiren Omeks Taşımacılık firmasına 5 adet Iveco kamyon teslim etmek; lojistik firmalarının her türlü ihtiyacına karşılık veren ürün çeşitliliğine sahip bir marka olarak, bizi tercih etmesi açısından önemli ve değerli diye düşünüyorum” dedi.

Kurşunoğlu, Omeks Taşımacılık firmasının sonraki alımlarında da işbirliğinin artarak devam etmesini istediğini belirtti.

iveco-omeks-teslimat.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.