Iveco Düsseldorf’taki Karavan Fuarı’na Katıldı

Iveco Düsseldorf’taki Karavan Fuarı’na Katıldı

Iveco, güvenli yolculuk, yüksek performans ile konfor açısından üstün karavanlarla yolculuğa davet ediyor.

Etkinlikte 30,000’in üzerinde ziyaretçi ve karavan sektöründen 500’ün üzerinde uluslararası katılımcı hazır bulundu.Iveco, etkinlikte sektör için hedeflediği ürünleri sergileyebileceği 200 metrekareden büyük bir sergi alanıyla yer alıyor. Daily, sergilenen ürünler arasında başı çekti.

Iveco fuarda üç araç tanıttı

Standta üç araç sergilendi: Bir adet 170 beygir güç ve agile vites kutusuna sahip Daily 65C17LA cabin cruiser. Bir adet 170 beygir güç, ön hava süspansiyonlu motor karavan üst yapısına uygun Daily şasi 70C17LA CCS/P. Bir adet de 250 beygir güç ve 6 otomatik ZF Eurotronic vites kutusu olan Eurocargo CC 80E25/FP şasisi.

Iveco, karavan dünyasına yeni bir soluk katıyor

Iveco pazardaki en geniş kamp aracı modellerini sunuyor. Ürün portföyü, outdoor yaşam tarzı ve açık havayı sevenlerin çevreye saygısı ve bu araçları kullanmadaki teknik kabiliyetleri gözetilerek, gelişen ve değişen eğilimlere göre güncelleniyor.Iveco, üst sınıf karavanlarda bir referans noktası olarak da pazardaki yerini aldı. Rahatlık sağlayan çeşitli özellikler araca 5.2 tonluk bir ağırlık katıyor.
Iveco, tamamen karavan sınıfına adanmış yeni bölümü sayesinde güvenilir ve yüksek performanslı bir ürün portföyü sunuyor. Ürünler, özel olarak sağlanan asistan ekip yardımıyla yapısal olarak her türlü koşula hazır hâle getirilebiliyor.

7/24 müşteri hizmetleri ile sorunsuz bir tatil

Iveco, son dönemlerde karavan sektöründe kendinden en emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Iveco’nun karavanları güvenliği ve sürdürülebilirliği sağlamak adına oldukça ayrıntılı bir süreçle tasarlanıyor. Şirket, bu araçlar için özel servis olanaklarıyla sektörde öne çıkıyor.Non-Stop Karavan Servisiyle müşteriler 7/24 Iveco destek birimiyle iletişim kurabiliyor. Servis, özellikle karavanıyla yolculuk (ya da karavanını ev olarak kullananlar için) yapanlar için hizmet veriyor. Servis, tüm Avrupa’dan ücretsiz olarak aranabiliyor ve Iveco’nun mobil yetkili servisleri tarafından yönetiliyor. Iveco’nun çağrı merkezi ve on-road destek servisini bir arada yönetmesi yaşanan arızaların yüzde 80’inin olay yerinde kısa sürede çözülmesini sağlıyor. 24 saatten daha uzun sürecek bir tamir durumunda Iveco’nun iş ortakları karavan sürücülerine geçici araç, otel, yolculuğun tamamlanması ve tamiri yapılan aracın teslimini içeren bir paket sunuyor.

Daily Camper konfor, güvenlik ve çevrecilik açısından yeni bir anlayış

Daily’nin DNA’sında yer alan güçlü alt yapı ve değerler onu ideal yolculuk arkadaşı yapıyor. Daily Camper; performans, konfor, güvenlik ve çevrecilik bakımından yenilikçi bir araç. Aracın performansı, Iveco teknolojisinin kullandığı motorların gücü ve esnekliği ile tescillenmiş olup çelik çerçeve yapısı ve geniş zemin sayesinde Daily platformu her tür karavan uygulamasına olanak sağlıyor. Çerçevenin varlığı yolculuk için ağırlığın dert olmadığı sağlam bir zemin sağlıyor. Aracın teknik özellikleri, en yüksek çekişi, aktif ve pasif güvenliği sağlıyor; kolay montaj ve harika performans, düşük yakıt tüketimi ve emisyon salınımı ile birleşiyor. Arka tekerlek ve diferansiyel özellikle kaygan zeminlerde ağırlık merkezi arkada bulunan karavanlar için önem taşıyan en yüksek çekişi sağlıyor. Daily ayrıca pazarın en geniş seçeneklerini sunuyor: 3.5 Tondan 7 tona kadar tek ya da çift (arka) tekerlekli ve dokuz ayrı motor, üç ayrı vites sistemine sahip araçlar ile meraklılarının beğenisine sunuldu.

Eurocargo Karavan’da her şey sürücü ve yolcunun konforu adına

Iveco, rekreasyonel araçlarla yapılan yolculuklarda herkes için konfor ve rahatlığın çok büyük bir öneme sahip olduğu bilinci ile Eurocargo’da sunduğu çözümlerinde sürücünün tüm açılardan keyfi düşünülerek tasarlanmış. Aracın yönetilebilirliği sayesinde sürüş konforu ve ileri performansı her yola uygun (şehir, otoyol, off-road), yakıt tüketimi, emisyon salınımı ve işletme maliyeti de düşük. Ek olarak Eurocargo Karavan, standart olarak sunulan ABS fren sistemi, denge ve (Bazı modellerde ESP ve ASR) çekiş sistemleriyle yüksek güvenlik standartlarına sahip. Eurocargo sınıfı birçok alt yapı türünü kapsıyor ve neredeyse her durum için hazır; bu, farklı kütlelere sahip, 8, 9, 10 ve 12 tonluk sekiz model, üç motor (220, 250 ve 280 beygirlik Tector 6) ve iki kabin tipi sayesinde gerçekleşiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.