Iveco, Logitrans’taki Yerini Aldı

Iveco, Logitrans’taki Yerini Aldı

Iveco’nun İstanbul yetkili satıcılarından İstanbul Fiat Otomotiv Iveco’nun en yeni ürünleri ile Logitrans fuarında yerini aldı. Fuarda Iveco ürün gamında yer alan Daily, Eurocargo modelleri sergilenirken Euro 6 Stralis de ilk defa olarak tanıtıldı.

Basın toplantısında bir konuşma yapan Istanbul Fiat Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arı şunları söyledi; “ Istanbul Fiat olarak Iveco’nun hafif ve orta segment araçlarını satmanın ve servis vermenin yanı sıra ağır vasıta da hem satış hem de servis hizmeti konusunda iddialı olacağız.  Ağır vasıtalarda Euro 6 emisyon mecburiyeti 2016 yılının başında devreye girecek olmasına rağmen şimdiden Euro 6 çekici satmaya başladık. Ağır vasıta konusunda yeni tecrübeli personelleri aramıza katarak organizasyonumuzu daha da güçlendirdik. Geçen sene bu fuar bizim için verimli geçti dolayısı ile bu sene de katılmayı tercih ettik. Geçen sene öne çıkan ürünümüz yılın panel vanı seçilen Daily idi bu sene de Stralis VI. oldu.’’

   Arı, sonrasında; uzun yıllardır Iveco markası ile çalıştıklarını, marka için yatırım yapmayı sürdürdüklerini ve sürdüreceklerini ifade etti.

iveco.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.