Iveco Otomotiv Katırcıoğlu’na 19 adet Stralis Teslim Etti

Iveco Otomotiv Katırcıoğlu’na 19 adet Stralis Teslim Etti

Iveco Otomotiv, Katırcıoğlu Uluslararası Nakliyat’a 19 adet Stralis teslim etti.Teslim edilen Stralis’lerin 9 adeti AT 460 hp otomatik şanzıman 10 adeti ise AS , lüks kabin 460 hp full donanımlı araçlardan oluşuyor.

Araçlar Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu tarafından Katırcıoğlu Nakliyat yönetim kurulu başkanı Mehmet Katırcıoğlu’na Katırcıoğlu tesislerinde yapılan bir tören ile teslim edildi.

Kısa sürede büyümeyi başardık

Mehmet Katırcıoğlu, teslimat töreninde yaptığı konuşmada 1991 yılından beri faaliyet gösterdiklerini belirterek; ‘kuruluşumuzdan bu yana göstermiş olduğumuz titizlik ve gayretle bu işte ciddi olduğumuzu göstererek kısa sürede büyümeyi başardık’ dedi.

Iveco’dan memnunuz, bu yüzden tercihimiz

Genelde 3 yaşını geçmemiş yeni araçlar kullandıklarını belirten Katırcıoğlu, Iveco araçlarının performans, yakıt, sağlamlık ve konforundan memnun olduklarını bu sebeple de yollarına Iveco ile devam ettiklerini belirtti.

Satış sonrası da hizmet vermeyi hedefliyoruz

Törende konuşan Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu ise Katırcıoğlu ile Iveco arasında geçmişten gelen bir bağ olduğunu ve Katırcıoğlu’na satış sonrasında da en iyi hizmeti vermeyi hedeflediklerini söyledi.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.