Iveco Şangay 2013’te hafif orta ve ağır araçlarını sergiledi

Iveco Şangay 2013’te hafif orta ve ağır araçlarını sergiledi

Çin’de 20-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen 15’inci Şangay Uluslar arası Otomobil Endüstrisi Fuarı’na katılan Iveco, stantta hafif, orta, ağır ve off-road araçlarını sergiledi.

Fuarda yer alan ürünler arasında Iveco’nun yoğunlukta sattığı ve 2013’te yılın kamyonu ödülünü alan ağır ticari aracı Stralis Hi-Road başı çekerken, Eurocargo, Yeni Trakker, Iveco 682 çekici ve hafif ticari araç sınıfında yer alan Naveco Power Daily 2013 sergilendi.

Iveco’nun fuarda sergilediği araçlar hakkında;

Çin’in taşımacılık pazarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere optimize edilmiş olan Stralis Hi-Road Üstün performansıyla da, toplam işletme maliyetini oldukça düşürüyor.

Orta sınıf grubunda yer alan Eurocargo, Iveco’nun farklı şasi üretimlerindeki uzmanlığını sergiliyor. Model, özellikle yangınla mücadele araçları için oldukça ideal; aracın şasisi tüm itfaiye ekipmanları ile uyumlu, kabin ise donanımlı, güvenli ve rahat.

Iveco’nun ağır sınıf off-road aracı olan Yeni Trakker, rahatlıkla her türlü yol ve iklim koşuyla başa çıkabiliyor. FPT Endüstriyel’in Cursor motoru yüksek tork ve dayanıklılık sağlıyor.

Ağır araç grubunda yer alan ve özellikle karbon, beton ve tehlikeli maddelerin taşınması için tasarlanmış Iveco 682 çekici aracı ise SIH Genlyon’un özelleştirilmiş ihracat modeli. Ayrıca araçta Iveco kalitesi ve tasarım standartları, Çin ve uluslararası pazarların ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş ve 2012’de 1600 araçlık bir ihracat miktarına ulaşılmış.

Avrupa üretimi olan ticari araçları büyüyen otomotiv pazarında gerekli koşulları sağlayacak biçimde tanıtmak isteyen Iveco, Çinli ortaklarıyla çalışmalarını genişletmek ve ortakları tarafından üretilen ürünleri küresel satış ağıyla dünya pazarına taşımayı hedefliyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.