Iveco Stralis’e LNG’de Avrupa Sürdürülebilirlik Ödülü

Iveco Stralis’e LNG’de Avrupa Sürdürülebilirlik Ödülü

Iveco, Stralis LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) ile Taşımacılık Konusunda Avrupa Sürdürülebilirlik Ödülü aldı.

Jüride taşımacılık endüstrisinden temsilciler, Alman Otomotiv Endüstrisi Derneği (VDA), medya araştırması ve Alman Devlet Enstitüsü’nden önemli isimler vardı. Ödül, taşımacılık yapan ve ticarî araç üreten şirketleri sürdürülebilir olmaları ve sürdürülebilirlik ilkelerini sağlamlaştırmaları konusunda destekliyor. Küresel ölçekteki çevre sorunlarıyla başa çıkabilmek için sorumlulukla sürdürülebilir eylemlerin gerekliliğinin yanı sıra kârı arttırmayı ve rekabeti de kabul ediyor.

Çevreci, sessiz ve çok güçlü

LNG yakıtı ile 330 beygir güce çıkabilen Stralis sadece çok “temiz” değil, araç Euro VI standartlarının üzerinde kalıyor ve oldukça sessiz. Aracın bu yönü, onu sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen süpermarket teslimatları gibi şehir içi işler için son derece ideal kılıyor. Fakat aynı zamanda Stralis LNG, 750 kilometrelik bir menzile sahip ve uzun mesafelerde kullanıma da uygun.

Kaliteli yakıt ve düşük tüketim

Aracın kullandığı yüksek kaliteli yakıt, düşük tüketim ve yakıtın fiyatı bir araya gelince oldukça kuvvetli bir ekonomik iddia ortaya çıkıyor. Stralis LNG aynı zamanda makroekonomik bir noktada da dikkatleri çekiyor; çevresel uyumluluğuna ek olarak kullanılan doğal gazın her kilosu, aynı ağırlıkta mineral yakıttan tasarruf anlamına geliyor. Sürdürülebilirlik, ortaya çıkan üründen çok daha fazlası: Jüri, aynı zamanda üretimde ve doğal kaynak kullanımında da sürdürülebilirlik konularına önem veriyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.