İveco Stralis'lerin yakıt tüketimi azaltıldı

İveco Stralis'lerin yakıt tüketimi azaltıldı

üreticilerinden Michelin, AB lastik etiketleme değerlerine göre yuvarlanma direncinde “AAA” alan pazarın ilk serisi MICHELIN X® LINE™ Energy™ ile Iveco Stralis’i donatarak yakıt tüketimi ve CO₂ emisyonunu minimuma indiriyor.

Michelin, yeni nesil “AAA” etiketli ağır vasıta lastiği MICHELIN X® LINE™ Energy™ serisi ile yeni Iveco Stralis XP ve Stralis NP kamyonlarını donatıyor. AB lastik etiketleme değerlerine göre yuvarlanma direnci açısından “AAA” puanı alan ağır vasıta pazarının ilk enerji serisi MICHELIN X® LINE™ Energy™, Iveco’nun yeni kamyonlarının yuvarlanma direncini düşürerek ilk ömürde yüzde 1,5'a kadar yakıt tasarrufu sağlayacak.

2013 yılında piyasaya çıktığından bu yana 200 binden fazla satılarak uzun mesafeli karayolu taşımacılığı için önemli oranda yakıt tasarrufu sağladığını bir kez daha kanıtlayan MICHELIN X® LINE™ Energy™, Iveco’nun yeni kamyon serisi TCO₂ şampiyonu Stralis XP ve Stralis NP için orijinal ekipman olacak.

Ağır vasıta segmentinde “AAA” alan ilk lastik; MICHELIN X® LINE™ Energy™

Ağır vasıta lastikleri segmentinde, yuvarlanma direnci kategorisinde ilk defa “AAA” notunu alma başarısı gösteren MICHELIN X® LINE™ Energy™, bir önceki jenerasyonu olan “BBA” etiket değerlerine sahip lastiğine oranla yuvarlanma direncini düşürüyor ve yepyeni donanımlar sunuyor. Her 100 kilometrede 2,66 kg CO₂ emisyon salınımını engelleyerek 1 litre yakıt tasarrufu sağlıyor.  Yeni seri sayesinde, sürtünme azalırken yakıt tüketimi optimize ediliyor. 

1470380746_michelin_x_line_energy__t.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.