Iveco’dan BYM Lojistiğe 2 adet Iveco Stralis AT440S42T/P-RR çekici

Iveco’dan BYM Lojistiğe 2 adet Iveco Stralis AT440S42T/P-RR çekici

Iveco yetkili satıcılarından Kılıçlar Otomotiv, BYM Lojistik firmasına 2 adet, Iveco Stralis AT440S42T/P-RR çekici teslim etti.

Mersin menşeli uluslar arası nakliye firmalarından BYM Lojistik firmasında 28 adet çekici yer alıyor. Firma Iveco’dan aldığı 2 adet çekici ile filosundaki araç sayısını 30 âdete yükselti.

Kılıçlar Otomotiv’in Mersin’deki şubesinde yapılan teslimata Lojistik firma sahibi Davut Bayam ve Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç katıldı.

Iveco’yu tercih etmelerinin en büyü sebebinin Iveco marka çekicilerin üstün donanımlı olduğunu ifade eden BYM Lojistik firma sahibi Davut Bayam, ile estetiği-konforu,uzun servis bakım aralıklarını da göz önüe aldıklarına dikkat çekerek “ Iveco’nun sunmuş olduğu kalite, yaygınlaşan bayii ve servis noktaları ile kolay erişilebilir olması da seçimimizi Iveco’dan yana kullanmamızda etkili oldu” şeklinde konuştu.

Teslim töreni, Kılıçlar Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç tarafından BYM Lojistik Firma sahibi Davut Bayam’a verilen plaket ile son buldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.