Iveco’dan Gökşin Gıda’ya 8 adet Daily

Iveco’dan Gökşin Gıda’ya 8 adet Daily

Bursa menşeli Gökşin gıda filosunu, yeni aldığı 8 adet Daily ile güçlendirdi. Gökşin gıda Iveco daily araçlarla gıda taşımacılığı yapacak.

Iveco’nun Bursa yetkili satıcısı Özgözde Otomotiv, Bursa Ülker bayisi Gökşin Gıda’ya 8 adet Daily aracını teslim etti. Iveco yetkili bayisi Özgözde otomotiv tarafından gerçekleştirilen teslimat törenine Özgözde Otomotiv yetkilileri ve Gökşin Gıda yetkilileri katıldı. En önemli neden “Hesaplı yakıt, dayanıklılık…”
2008 yılından beri gıda taşımacılığı yapan Gökşin Gıda Ülker markalı ürünlerin yanı sıra Halk, Doğanay, Tamek ve Kurukahveci Mehmet Efendi markalarının da gıda dağıtımını yapıyor. Filosunda 54 adet farklı boyutlarda dağıtım aracı bulunan Gökşin Gıda yetkilileri Iveco Daily’i tercih etmelerindeki en önemli nedenin, hesaplı yakıt tüketimi ve aracın dayanıklılığı olduğunu belirtti. “Müşterimizin her zaman yanındayız”
Özgözde Otomotiv genel müdürü Ercan Aslan ise konuşmasında Gökşin Gıda’yı satış sonrası hizmetlerde de yalnız bırakmayacaklarını ifade etti. Gökşin Gıda’ya teslim edilen Daily araçlar 3.5 ton azami yüklü ağırlığa, 130 HP güce ve 3750mm dingil mesafesine sahip. www.tasimacilar.com 08.03.2012/ 14:26