Iveco’dan Güven Gıda’ya 8 adet Daily

Iveco’dan Güven Gıda’ya 8 adet Daily

Iveco Gaziantep Bayii Bilmak Otomotiv Güven Gıda ve San ve Tic. A.Ş.’ye 8 adet Daily’yi düzenlenen tören ile teslim etti.

Iveco’nun Gaziantep yetkili Bayii Bilmak Otomotiv 8 adet Daily 35 C 13 3750wb’yi Gaziantep merkezli Güven Gıda ve San. ve Tic. A.Ş.’ye Gaziantep’de yapılan bir tören ile teslim etti. Firma Sahibi Enes Ertuhran’ın da bulunduğu teslim töreninde Güven Gıda’nın Ülker, Colgate, Palmolive, Hacı Şakir gibi firmalara hizmet verdiği ve toplam araç filosunun 60 araçtan oluştuğu ifade edildi. Ayrıca Enes Ertuhran 8 adet Daily’i Ülker markası için aldıklarını belirtti.


Iveco’nun Gaziantep yetkili Bayii Bilmak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Sait Bilgili ise teslim edilen Daily’lerin 35 C 3750wb olduklarını ve hepsinin frigorifik kasa üst yapısı ile teslim edildiklerini vurguladı. Firma sahibi Enes Ertuhran ise Daily’i kendileri için en uygun olan şasi uzunluğunu sunduğu ve sağlamlığı için tercih ettiklerini ifade etti. Teslim edilen Daily’ler 4,2 metre faydalı şasi uzunluğna sahip olup, düşük devirde ve geniş devir aralığında yüksek tork üreterek yakıt ekonomisi sağlıdığı ifade edildi. www.tasimacilar.com 29.06.2012/12:52