Iveco’dan Harman Gıda'ya 18 adet Daily teslimatı

Iveco’dan Harman Gıda'ya 18 adet Daily teslimatı

Iveco Araç İstanbul Yetkili Satıcısı İstanbul Fiat, ETİ ve Keskinoğlu bayiliklerini bünyesinde bulunduran Harman Gıda’ya 18 adet Daily kamyonet teslim etti.

Teslim edilen Daily’ler 3,5 ton azami yüklü ağırlığa sahip arka dingilde tek tekerleğe sahip kamyonet sınıfında araçlardan oluşuyor.

Törende bir konuşma yapan firma sahibi Rahmi Molla araçları hem ETİ hem de Keskinoğlu bayiliklerinde kullanacaklarını belirtti. Molla ayrıca, Iveco araçları; düşük yakıt tüketimi, servis kolaylığı ve düşük işletme maliyetlerinden dolayı tercih ettiklerini ve bundan sonra da Iveco marka araçlarla yoluna devam edeceklerini söyledi.

Teslim töreninde bir konuşma yapan Iveco Araç Bölge Müdürü Çağatay Akyol ise; ”ETİ gibi Türkiye nin en büyük gıda firmalarından birinin bayiliğini yapmakta olan Harman Gıda’ya 18 araç teslim etmek, hem markamızın pazardaki konumu, hem de büyük gıda zincirlerindeki yükselen değeri açısından önemli bir adım diye düşünüyorum. Harman Gıda ile sonraki alımları içinde söz aldık. İşbirliğimizin artarak devam edeceği inancındayım.’ dedi.

Tören sonunda Iveco Araç bölge Satış müdürü Çağatay Akyol, Rahmi Molla’ya teslimat töreninin anısına bir plaket takdim etti. Törende ayrıca İstanbul Fiat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arı, İstanbul Fiat Genel Müdürü Hikmet Yılgör, Satış Danışmanı Zeki Öztürk’te hazır bulundular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.