İveco'dan Hatay'da Büyük Organizasyon

İveco'dan Hatay'da Büyük Organizasyon

Iveco Türkiye Gaziantep yetkili satıcısı Üstün-İş Hatay’da Lojistik firmalarına büyük bir davet verdi.Iveco ailesine katıldığı 2013 yılından beri 224 satış gerçekleştiren Üstün İş Otomotiv sadece Hatay’da 122 adet Stralis çekici satışı gerçekleştirdi.

273 Lojistik firması ve toplam 450 kişinin katıldığı davette Stralis çekici satın alan firmalara plaketleri teslim edilirken yeni ürünler de firmalara tanıtıldı.

Davetde konuşma yapan Üstün İş yönetim kurulu başkanı Eyüp Zengin Hatay’da bulunmakdan büyük mutluluk duyduklarını ve Hatay’lı lojitikçiler ile kazan-kazan ilişkisine dayanan bir işbirliği içinde olduklarını ifade etti. Daha sonra sırası ile Iveco Türkiye genel müdürü Maurizio Manera ve Iveco Türkiye ağır vasıta satış direktörü Ömer Bursalıoğlu birer konuşma yaparak Iveco’nun Hatay’daki mevcudiyetinin Üstün İş ile perçinlendiğini ifade ederek müşteriler ile de kazan-kazan ilişkisi içinde olmakdan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Satış yetkililerinden ürünler hakkında bilgi alan müşteriler Stralis’i çok beğendiklerini ve kullanıcılardan da özellikle yakıt tüketimi ve konforu konusunda olumlu bilgiler aldıklarını ifade ettiler.

Plaket alan firmalar, Asil Uluslararası Taşımacılık, Öz Sağlam Uluslararası Taşımacılık, Öz Cemay Uluslararası Taşımacılık, Dönmez Lojistik ve Sultanlar Uluslararası Taşımacılık.

Toplantıya Iveco Türkiye genel müdürü Maurizio Manera, ağır vasıta genel müdür yardımcısı Ömer Bursalıoğlu, pazarlama ve üründen sorumlu genel müdür yardımcısı Tansu Giz, satış genel müdür yardımcısı Yusuf Teoman, satış sonrası genel müdür yardımcısı Mustafa Er, pazarlama müdürü Gülden Çubukcu,ürün müdürü Tarkan Özyönüm, satış böge müdürü Murat Aydoğan, Üstün İş onursal başkanı Mehmet Zengin, yönetim kurulu başkanı Eyüp Zengin, servis müdürü İsmail Zengin, Hatay Iveco yetkisi servisi Kamil Sağ ve Hatay Bölge Satış Sorumlusu Casim İntizamoğlu katıldılar.

ivecostralis.jpg

 

ustun-is-hatay-iveco.jpg

 

ivecoplaket.jpg

 

ivecoplaket2.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.