Iveco’dan İmay ve Imfalt’a Stralis teslimatları

Iveco’dan İmay ve Imfalt’a Stralis teslimatları

Iveco’nun yetkili satıcılarından Öz Gözde Otomotiv Ankara Merkezli İMAY ve İMFALT firmalarına 2016 başındaki 6 adet Stralis teslimatından sonra 12 adet daha Stralis çekici teslim etti.

25 yıllık tecrübesi ile İMAY ve İMFALT çeyrek asırdır inşaat sektöründe ülkenin gelişmesi ve büyümesi için destek sağlayan bir kuruluş olup kamu, askeri, sosyal ve prestijli projelerin başlamasında önemli rol oynamıştır. Mamul temini ve bunun doğru ve zamanında transferi ile temel lojistik güç oluşturmuş ve üretici ile inşaat sanayicisi arasında güçlü bir bağ kurarak güçlü bir çalışma sistemi yürütmüştür. 

Teslim töreninde konuşma yapan Öz Gözde Ağır Vasıta Satış Müdürü İbrahim Demirbaş, İmay ve İmfalt firmaları ile başlattıkları bu iş birliğinden çok memnun olduklarını ve satış sonrasında da İmay ve İmfalt firmalarını yalnız bırakmayacaklarını ifade etmiştir.

İbrahim Demirbaş  daha sonra firma yönetim kurulu başkanı Adnan Süleyman Yağmur’a ve firma yetkilisi Arif Toyga ’ya günün anısına birer plaket takdim etmiştir.

Arif Toyga ise Stralis Hi-Road  tercih sebeplerinden bahsederken Stralis’in  dayanıklı, konforlu, olmasının yanında düşük işletim maliyetine sahip olmasının da etkili olduğunu ifade etmiştir. Sadece SCR sistemi kullanan IVECO Stralis Euro 6 araçların yakıt tüketiminde sağladıkları katkı  ile filolarını genişletmeye devam edeceklerini belirtmiştir.

Stralis Euro 6 çekiciler  emisyon normlarını sadece SCR sistemi kullanarak sağlıyor ve bu araçlarda zaman ve mazot kaybına neden olan aktif rejenerasyon gerekmiyor.

imfalt.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.