IVECO’dan Istanbul’da büyük buluşma

IVECO’dan Istanbul’da büyük buluşma

IVECO’nun yeni ürünlerini tanıtmak için başlattığı Road Show faaliyetinin ilk durağı İstanbul oldu.

IVECO yetkili satıcılarından IVECO Otomotiv’in tesisinde düzenlenen faaliyette yeni hafif off-road modeli X-Way, Daily Blue Power ve tüm ürün gamı tanıtıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan IVECO yetkili satıcısı IVECO Otomotiv’in genel müdürü Bora Berkoz şunları söyledi: ”IVECO tek işi ticari araç üretmek olan ve dünyada ürün gemi en geniş olan markalardan biri. Geniş ürün gamının tamamını sizler ile paylaşmak için 16,000 m2 kare alana sahip olan tesisimizin en uygun yer olduğunu düşündük. Bugün sizlere hem yeni ürünlerimiz olan X-Way, Daily Blue Power’ı tanıtıyor hem de tüm ürün gamımızı sergiliyoruz. Bu kalabalık bize heyecan verdi, faaliyetimize katılarak göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum”

Shell, Urania, İnci Akü, Satcom gibi firmaların sponsor olduğu faaliyette IVECO Otomotiv 22 farklı ürün sergiledi. Yeni X-Way off-road çekici, X-Way 8x4 inşaat aracı, Daily Blue Power, Scattolini tarafından üretilen alimiyum kasaya sahip Daily, 7,2 ton Daily panel van, 3 dingilli 23,8 ton azami yüklü ağırlığa sahip Eurocargo. 3 dingilli 8 lastikli Stralis kamyon, sıvılaştırılmış doğal gazlı Stralis çekici, Trakker 8x4 ve Astra 8x4 modelleri  ilgi gördü.

Faaliyette öne çıkan X-Way ve Daily Blue Power’ın özellikleri şöyle:

YENİ STRALIS X-WAY: 

Yeni Stralis X-WAY’in 8x4 şasiye sahip Super Loader versiyonu özellikle beton mikserleri düşünülerek tasarlanmış. 8 bin 845 kilogram boş ağırlığı ile dikkat çeken Stralis X-WAY’in Super Loader versiyonu alanındaki en yüksek yükleme kapasitesine sahip. Sunduğu yüksek verimlilik sayesinde inşaat ve kentsel hizmet sektöründe çıtayı yükselten yeni Stralis X-WAY, kullanıcısına yeni iş fırsatları sunuyor.

stralis-x-way-np-001.jpg

Boş ağırlığı  8 bin 845 Kilogram

UTAC (United Test and Assembly Center) tarafından yapılan bağımsız testlerde 9 litrelik, 400 beygir güce sahip motoru ve 8x4’lük şasisiyle yeni Stralis X-WAY’in boş ağırlığı 8 bin 845 kilogram olarak ölçüldü. 8 bin 845 kilogramlık boş ağırlığı ile özellikle beton mikseri gibi müşteri kârının yükleme kapasitesine bağlı olduğu alanlarda büyük avantaj sağlıyor. IVECO’nun en iyi yakıt verimliliği ve güvenlik teknolojileriyle efsanevi off-road sağlamlığını bir araya getiren yeni Stralis X-WAY, Toplam Sahip Olma Maliyeti (TSO) ile kullanıcısına yüksek verimlilik sunuyor.

Yakıt tüketimini  her türlü koşulda minimize eden ''akıllı yardımcılar''

Stralis XP’de kullanılan ve yakıt tüketimini yüzde 11.2 oranında azalttığı TÜVSÜD tarafından da onaylanan teknolojiler Yeni Stralis X-WAY’de de bulunuyor. Sınıfının en iyisi Hi-Tronix otomatik vitesi ve HI-MUX elektrik, elektronik düzeni ile yakıt tasarrufu sağlıyor. Ayrıca teknoloji harikası HI-CRUISE sistemi eco-roll, öngörücü vites değişimi ve öngörücü seyir kontrolü gibi sürüşe yardımcı özellikler araçta yer alıyor. Öte yandan “Akıllı Yardımcılar” da yakıt tüketimini her türlü koşulda minimize ediyor. Patentli Hi-SCR egzoz işleme sistemi, nitro oksit oranlarında yüzde 97’lik azalma ile sınıfının en iyisine sahip olan yeni Stralis X-WAY, aktif rejenerasyona ihtiyaç duymayarak bakım masraflarını düşürürken aracın yolda olduğu süreyi artırıyor.

Her müşterinin ihtiyacına göre 3 farklı opsiyonu var 

Yeni Stralis X-WAY, modüler yaklaşımı ekstreme taşıyarak hafif damperliden beton mikserine her göreve uygun eklentiler sunuyor. Her müşterinin ihtiyacına göre üç farklı opsiyonu bulunuyor: On road set up özellikleri Stralis’in tüm on-road karakteristiklerini barındırıyor. En iyi görüşü ve kabin erişilebilirliğini sağlıyor. Ek olarak çoklu aks versiyonları da mevcut. Off road set up seçeneğinde yüksek hareket kabiliyeti off-road homologasyonlarıyla tam uyumlu. On+’da ise en çekici off-road on-road özelliklerin birleşimi müşteriye sunuluyor.

iveco-yeni-urun-tanitimi.jpg

Yeni Daily Blue Power, ''2018 Uluslararası Yılın Vanı''

IVECO, aynı zamanda Yeni Daily Blue Power ailesini de tanıttı: Kent ve bölgesel görevler için mükemmel olan araç; nakliye operatörlerinin çevresel düzenlemelerden etkilenmemesini sağlayan; teknoloji, düşük salınım, düşük çevresel etki ile yüksek performans ve verimliliğim mükemmel birleşimi.

Mavi panjuru, konsolu ve vites koluyla dikkatleri çeken Yeni Daily Blue Power, geleceğe gönderme yaparken üç teknoloji arasında seçim imkânı sunuyor; en gelişmiş dizel çözümü, doğal gaz ve elektrik.

Daily Euro 6 RDE Ready, pazardaki en gelişmiş dizel teknolojisini barındırıyor ve 2020’deki Gerçek Sürüş Emisyonu düzenlemeleri için hazır olan ilk hafif ticarî araç. Aracın uygunluğu Hollanda Uygulamalı Bilimsel Araştırma Organizasyonu (TNO) tarafından da doğrulandı. Son derece düşük yakıt tüketimi sunan araç, toplam sahiplik maliyeti konusunda da müşterilere avantaj sağlıyor. Standart olan Start & Stop sistemi ve Michelin eko-lastiklerle kentsel görevlerde şu anki modele oranla %7’ye varan yakıt tasarrufu elde edildi.

Daily Hi-Matic Natural Power, hafif ticarî araç sektöründe 8 ileri otomatik vitese sahip ilk sıkıştırılmış doğal gazlı araç; düşük salınım ve kentsel alanlarda sürülebilirliğin mükemmel birleşimi.

Barbeku, çekilişler ve müzik ile renklendirilen faaliyete 89u üst yapıcı olmak üzere 400 kişi katılım gösterdi.

ivecoturkiyeareial-.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.