Iveco’dan Öztürk Nakliyat’a cekici teslimatı

Iveco’dan Öztürk Nakliyat’a cekici teslimatı

Iveco’nun Mersin yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv, 16 adet Stralis Hi-Road çekiciyi Öztürk Toptan Akaryakıt Dağıtım ve Nakliyat firmasına teslim etti.

Parkında 350 adet çekici bulunan Öztürk Nakliyat ağırlıklı olarak Ortadoğu ve Irak bölgesinde taşımacılık hizmeti veriyor. İlk etapta, 16 adet çekicinin teslimatı yapılırken kalan çekiciler ise; 2014 yılı içinde teslim edilecektir.

“Satış sonrasında da en iyi hizmeti vereceğiz.” 

Törende bir konuşma yapan Ömer Bursalıoğlu Kılıçlar Otomotiv’in ağır vasıta satış sonrası hizmetlerinde deneyimli bir bayi olduğunu ve Öztürk’e satış sonrasında da en iyi hizmeti vereceklerine inandığını söyledi.

“Servis gücüne inanıyoruz.”

Öztürk Nakliyat, Yönetim Kurulu Başkanı Apti Öztürk ise; araç parklarını aldıkları olumlu görüşler sonucunda Stralis ile yenileme kararı aldıklarını ve Kılıçlar’ın da servis gücüne inandıklarını söyledi.

Kılıçlar Otomotiv Mersin Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine, Öztürk Toptan Akaryakıt Firması Yönetim Kurulu Başkanı Apti Öztürk İle Birlikte Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Ömer Bursalıoğlu, Bölge Satış Müdürü Murat Aydoğan, Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Genel Müdür Kurtuluş Saylam,Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç İle Ağır Vasıta Satış Müdürü Hasan Kayın katıldı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.